Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 12 Pro 5G: Η λογική επιλογή

Redmi Note 12 Pro 5G: Η λογική επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi Note 12 Pro 5G είναι το “δεύτερο” μοντέλο της σειράς από την εταιρεία που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, και τυπικά αυτή είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του στο Unboxing video. Έρχεται με σχεδόν όλες τις δυνατότητες του κορυφαίου Note 12 Pro+ με τις διαφορές να μην είναι ρεαλιστικά σημαντικές σε καθημερινή χρήση. Διατηρεί την εντυπωσιακή σε απόδοση οθόνη των 6.67 ιντσών με το AMOLED Panel στα 120Hz και με την υποστήριξη για προβολή HDR10+ αλλά και το Dolby vision HDR πρότυπο.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί τον τεχνικά κορυφαίο μέχρι και σήμερα, και ποιοτικό IMX766 αισθητήρα της Sony στα 50mp και μάλιστα με OIS που επιτέλους κάνει την εμφάνιση του στη συγκεκριμένη σειρά με το Note 12 Pro 5G και φυσικά το Note 12 Pro+. Παρόλα αυτά, δυστυχώς η δεύτερη κάμερα με τον Ultra wide φακό, παραμένει στα 8mp, όπως και η macro κάμερα στα 2mp που συνεχίζει να υπάρχει περισσότερο για εμπορικούς λόγους προκειμένου να είναι συνολικά τρεις στο πίσω μέρος του Note 12 Pro 5G.

Το Smartphone “τρέχει” το νεότερο MIUI 14 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, όμως κάτω από αυτό δυστυχώς υπάρχει το αμέσως προηγούμενο Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Mediatek Dimensity 1080 επεξεργαστής, σε συνδυασμό με 6GB RAM στην βασική έκδοση του Note 12 Pro 5G και 128GB διαθέσιμου χώρου. Τέλος, το Note 12 Pro 5G έχει στο εσωτερικό του μάλλον αναμενόμενα μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh η οποία φορτίζει με 67W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights