Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A14 5G video Review: Απλά ικανοποιητικό

Samsung Galaxy A14 5G video Review: Απλά ικανοποιητικό

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A14 5G είναι το οικονομικότερο μοντέλο της Samsung με υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς, και αυτό είναι το αναλυτικό του review. Απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν ένα οικονομικό Smartphone συγκεκριμένα από την Samsung, και είναι τεχνικά “οριακό” σε αυτά που προσφέρει για τα χρήματα που κοστίζει.

Η οθόνη του είναι ένα LCD Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz έχει όμως πλέον FullHD+ ανάλυση, μια αναβάθμιση σε σύγκριση με τον προκάτοχο του. Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί τον μικρότερο σε μέγεθος, αλλά με αποδεκτή απόδοση, Samsung JN1 αισθητήρα των 50mp και οι άλλες δύο υπάρχουν περισσότερο απλά για διακοσμητικούς λόγους.

Παρότι το Galaxy A14 5G υπάρχει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μια με τον Exynos 1330 και μια με τον Dimensity 700 στο εσωτερικό του, στη χώρα μας έρχεται η δεύτερη και πιο οικονομική έκδοση, με μια διαφορά σε επιδόσεις και πρακτικά το ίδιο Hardware στο εσωτερικό του με το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Η βασική έκδοση έρχεται με 64GB διαθέσιμου χώρου και 4GB RAM, ενώ το Galaxy A14 5G “τρέχει” το Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google με το OneUI 5 γραφικό περιβάλλον της Samsung.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mah δυστυχώς όμως φορτίζει ακόμα πιο αργά και από το συνηθισμένο για τη Samsung, με μόλις 15W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights