Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI Watch Ultimate: Ένα μοναδικά πολυτελές smartwatch

HUAWEI Watch Ultimate: Ένα μοναδικά πολυτελές smartwatch

απο Kostas Gliatiotis

Ένα smartwatch μπορεί να είναι ένα καθημερινό εργαλείο, μπορεί όμως να είναι και ένα μοναδικό σύνολο πολυτέλειας, ποιότητας και φυσικά δυνατοτήτων. Είναι ακόμα πιο «μοναδικό» όμως όταν έχει τον χαρακτήρα ενός ακριβού ρολογιού πολυτελείας, και πόσο μάλλον όταν δεν έχει κάτι να….ζηλέψει από αυτά.

Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι για μια ακόμα φορά η απόδειξη από την εταιρεία, ότι μπορεί να κατασκευάσει κάτι που να ξεχωρίζει με ουσιαστικό αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακό τρόπο σε μια κατηγορία που έτσι και αλλιώς έχει αποδείξει την υπεροχή της.

Με έναν συνδυασμό υλικών κατασκευής που συναντάμε για πρώτη φορά σε smartwatch, μια εμφάνιση που όχι απλά θυμίζει αλλά είναι ακριβώς αυτή που έχει ένα ακριβό πολυτελές ρολόι και φυσικά όλες τις δυνατότητες που η εταιρεία γνωρίζει ότι πρέπει να έχει ένα έξυπνο ρολόι.

Είναι όμως αυτή η κατασκευή από μοναδικά στο είδος τους υλικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η κάσα από «υγρό μέταλλο» με βάση το ζιρκόνιο, έχει αντοχή που ξεπερνά ακόμα και αυτή του τιτανίου. Αντοχή που το HUAWEI WATCH Ultimate εκμεταλλεύεται και στην… πράξη. Σχεδιασμένο να αντέχει στις πιο ακραίες συνθήκες, και με πιστοποίηση για κατάδυση σε βάθος 100 μέτρων, μια ακόμα πρωτιά για την Huawei σε smartwatch.

Η στεφάνη από κεραμικό υλικό, δίνει έναν επιπλέον «αέρα» πολυτέλειας αλλά και ομορφιάς, και με το περίγραμμα της τονίζει τον ταυτόχρονα πολυτελή και σπορ χαρακτήρα του HUAWEI WATCH Ultimate. Ακόμα όμως και αν η Huawei έχει αποδείξει ότι η οθόνη ενός έξυπνου ρολογιού μπορεί να προστατευτεί αποτελεσματικά, το ζαφείρι στην οθόνη του watch ultimate έχει βελτιωμένη αντοχή σε κάθε είδους σκληρή χρήση.

Η πιστοποίηση για αντοχή σε βάθος έως και 100 μέτρων όμως δεν έρχεται… μόνη της. Το HUAWEI WATCH Ultimate είναι ένα «καταδυτικό» εργαλείο, με όλες τις επιλογές και μετρήσεις που θα μας βοηθήσουν σε αυτό το ξεχωριστό και απαιτητικό σπορ. Με επιλογές για την σωστή προβολή στατιστικών ανάλογα με την αναλογία αζώτου στον εξοπλισμό μας, σε συνδυασμό με την παρακολούθηση της περιεκτικότητας του αίματος σε οξυγόνο, μας καθοδηγεί για τον χρόνο που έχουμε διαθέσιμο αλλά και για την διαδικασία επιστροφής στην επιφάνεια.

Μάλιστα, είναι εξοπλισμένο με τους απαραίτητους αισθητήρες προκειμένου να γνωρίζει με ακρίβεια το βάθος ακριβώς στο οποίο βρισκόμαστε για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της κατάδυσης.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το HUAWEI WATCH Ultimate περιορίζεται μόνο σε αυτό το μοναδικό σε smartwatch σπορ. Έρχεται με όλες τις δυνατότητες καταγραφής και παρακολούθησης για περισσότερα από 100 είδη άθλησης και φυσικά τις μετρήσεις της υγείας μας που συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Εξοπλισμένο με έναν Dual Band GPS δέκτη για να έχει πάντα ακριβή «γνώση» της τοποθεσίας μας, μπορεί να καταγράψει την διαφορά σε υψόμετρο σε πεζοπορία, την διαδρομή μας με ακρίβεια για να γνωρίζουμε πως να επιστρέψουμε και να συνδυάσει φυσικά τα στατιστικά αυτά με τα αποτελέσματα της άσκησης μας.

Για την υγεία μας όμως, οι δυνατότητες του HUAWEI WATCH Ultimate δεν… τελειώνουν εκεί. Η δυνατότητα δημιουργίας καρδιογραφήματος με ακρίβεια, όπως και η μέτρηση της αρτηριακής σκλήρυνσης είναι δύο δυνατότητες καταγραφής που μας παρέχουν μια συνολική εικόνα της υγείας μας. Η καταγραφή της ποιότητας και διάρκειας του ύπνου μας, με την παρακολούθηση της αναπνοής μας προσφέρει και εδώ μια συνολική εικόνα της ξεκούρασης μας μαζί πάντα με συμβουλές για το πως να την βελτιώσουμε.

Τίποτα όμως από αυτά δεν θα είχε σημασία σε ένα smartwatch που δεν μπορεί να «ακολουθήσει» την καθημερινότητα μας με την διάρκεια της μπαταρίας του. Ή ακόμα περισσότερο ένα ρολόι που η χρήση τους θα γνωρίζαμε ότι μειώνει σημαντικά την απόδοση της μπαταρίας αυτής.

Τίποτα όμως από τα δύο δεν … ισχύει για το HUAWEI WATCH Ultimate. Με μια ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του, μπορεί να παραμείνει στο χέρι μας για έως 14 ημέρες χρήσης. Όταν θα πρέπει να το αποχωριστούμε προσωρινά για να το φορτίσουμε, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για… πολλές ώρες, αφού σε 60 λεπτά η μπαταρία του φορτίζει πλήρως.

Είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχει κοινό που δεν θέλει να αποχωριστεί το πολυτελές και ακριβό του ρολόι για να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα smartwatch. Η Huawei για μια ακόμα φορά όμως «αναγνωρίζει» τις ανάγκες και αυτού του πολύ ιδιαίτερου και απαιτητικού κοινού, και τις καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο με το HUAWEI WATCH Ultimate.

Μοναδικά υλικά κατασκευής για smartwatch που όχι απλά θυμίζουν, αλλά ξεπερνούν ακόμα και το συνηθισμένο σε πολυτελή ρολόγια, δυνατότητες που θα μας προσφέρουν όλα όσα χρειαζόμαστε για την άθληση μας και όχι μόνο, και μπαταρία για να είναι «πάντα» μαζί μας και στο χέρι μας. Με την πιστοποίηση για αντοχή σε βάθος 100 μέτρων, θα είναι και στις πιο… ακραίες συνθήκες που μέχρι σήμερα απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει οποιοδήποτε άλλο smartwatch.

Η πολυτέλεια, η ομορφιά και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το HUAWEI WATCH Ultimate να ξεχωρίζει. Οι δυνατότητες του δείχνουν ότι η Huawei μπορεί να ξεχωρίσει για μια ακόμα φορά και σε μια τόσο ιδιαίτερη κατηγορία έξυπνων ρολογιών.

Εσείς, θα βρείτε το HUAWEI WATCH Ultimate, στο δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights