Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του !

Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του !

απο Kostas Gliatiotis

To iPhone 14 pro (όπως και το iPhone 14 pro max που έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες κάμερες), το Galaxy S23 Ultra, το Xiaomi 13 Pro, το Vivo X90 Pro και το HUAWEI Mate 50 Pro είναι το καθένα κορυφαίο φωτογραφικά και όχι μόνο, με τον δικό του τρόπο. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει κάποιο “λόγο” ύπαρξης σαν συγκριτικό, αφού έχουμε δει διαφορετικούς συνδυασμούς μεταξύ τους, και τα αποτελέσματα σε κάθε βίντεο από αυτά. Είναι μια πιο γενική αλλά προσωπική άποψη για το πως είναι το καθένα φωτογραφικά και όχι σαν συνολική εμπειρία χρήσης.

Vivo X90 Pro vs iPhone 14 pro camera test

HUAWEI Mate 50 pro vs iPhone 14 pro camera test

Galaxy S23 Ultra vs iPhone 14 pro max camera test

Xiaomi 13 Pro vs HUAWEI Mate 50 pro Camera test

Vivo X90 Pro vs Xiaomi 13 Pro camera test

Xiaomi 13 Pro vs Galaxy S23 Ultra camera test

Vivo X90 pro vs Galaxy S23 Ultra camera test

Από τις μοναδικές φωτογραφίες του Vivo X90 pro, σε αυτές με τον ξεχωριστό χαρακτήρα που μπορεί να πετύχει το Xiaomi 13 Pro. Τις εντυπωσιακές επιλογές για κάθε είδους φωτογραφία που προσφέρει το Galaxy S23 Ultra, τον ξεχωριστό τρόπο που λειτουργεί η κάμερα του Mate 50 Pro και φυσικά την απλότητα και εύκολη λειτουργία και στη λήψη φωτογραφιών του iPhone 14 Pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights