Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 12: Η απλή, οικονομική επιλογή

Redmi Note 12: Η απλή, οικονομική επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 12 είναι το οικονομικότερο, πιο απλό μοντέλο της νέας σειράς από την Xiaomi. Αντικαθιστά το όχι απαραίτητα ιδιαίτερα “ικανοποιητικό” Redmi Note 11, και έρχεται με συγκεκριμένες βελτιώσεις. Η σημαντικότερη από αυτές είναι με διαφορά η AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, αλλά και η καλύτερη τεχνικά βασική του κάμερα.

Οι άλλες δύο κάμερες είναι αναμενόμενα πιο “συνηθισμένες” σε αυτή την κατηγορία τιμής, παρόλα αυτά το Note 12 έχει κανονικά μια Ultra wide κάμερα έστω και στα 8ΜΡ, σε μια κατηγορία τιμής που συγκεκριμένοι ανταγωνιστές του δεν την προσφέρουν καθόλου πλέον. Η τρίτη macro κάμερα, όπως και σε πολλά άλλα smartphones, δυστυχώς υπάρχει κυρίως προκειμένου να είναι συνολικά τρεις στο πίσω μέρος του Smartphone.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 680 επεξεργαστής της Qualcomm, σε έκδοση με 128GB διαθέσιμου χώρου αλλά 4GB RAM που είναι πλέον το ελάχιστο για άνετη απλή καθημερινή χρήση. Παρσδόξως, σε πλήρη αντίθεση με τα ακριβότερα μοντέλα της σειράς, το Note 12 έρχεται με Android 13 και το MIUI 14 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi. Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει πλέον τη συνηθισμένη χωρητικότητα των 5.000mAh φορτίζει όμως με 33W με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights