Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! Poco F5 Pro Unboxing video

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! Poco F5 Pro Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Poco F5 Pro είναι το καλύτερο Smartphone της εταιρείας, και έρχεται με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που είναι άκρως εντυπωσιακό για την κατηγορία τιμής του. Ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm με κορυφαίες επιδόσεις μέχρι και σήμερα, συνδυάζεται με 12GB RAM και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, και κάτω από το MIUI 14 γραφικό περιβάλλον της Poco βρίσκεται το Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google.

Το Poco F5 Pro έχει μια AMOLED οθόνη με WQHD ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, υποστήριξη για HDR10+ και Dolby Vision HDR ενώ έχει πλέον και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο. Το Smartphone συνδυάζει επίσης την εντυπωσιακή αυτή οθόνη, με δύο στερεοφωνικά ηχεία και υποστήριξη για Dolby Atmos.

Η βασική κάμερα του Poco F5 Pro έχει έναν νέο αισθητήρα στα 64mp με OIS, επίσης για πρώτη φορά σε Smartphone της Poco. Τέλος, η μπαταρία του έχει λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα από το “συνηθισμένο” στις 5.160mAh ενώ φορτίζει με 67W με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Είναι όμως και το πρώτο Smartphone της Poco με ασύρματη φόρτιση και μάλιστα στα 30W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights