Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED

Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED

απο Kostas Gliatiotis

H Vodafone παρουσιάζει τα ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED, τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις συμβολαίου για νέους ιδιώτες συνδρομητές, που προσφέρουν απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα και πολλές επιλογές σε data, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για επικοινωνία, από μόλις 17€/μήνα, καθώς και δωρεάν διπλασιασμό data για όσους/ες συνδυάσουν το συμβόλαιο κινητής με σταθερή Vodafone.

Αναλυτικότερα το Vodafone RED 3GB προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα καθώς και 3 GB data, με 17€/μήνα. Το Vodafone RED 5G προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6.000 SMS προς εθνικά δίκτυα και 5 GB data με 19€/μήνα, ενώ το Vodafone RED 10GB προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 6000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, και 10 GB data με 25€/μήνα.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω πακέτα με συμβόλαιο σταθερής Vodafone, όλοι/ες οι συνδρομητές επωφελούνται από δωρεάν διπλασιασμό των data του προγράμματος που έχουν επιλέξει, καθώς και με έκπτωση στη σταθερή τους σύνδεση.

Τέλος το ανανεωμένο Vodafone RED Unlimited προσφέρει απεριόριστα data προς Ελλάδα και Ε.Ε., απεριόριστα λεπτά προς Ελλάδα και Ε.Ε καθώς και απεριόριστα SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα με 33,24€/μήνα. Ενώ, όσοι/ες το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής Vodafone μπορούν να το αποκτήσουν μόνο με 27,62€/ μήνα και ταυτόχρονα να λάβουν δωρεάν μια φορητή συσκευή 4G internet αξίας 40€ με ενσωματωμένη κάρτα sim, ώστε να μοιράζονται τα απεριόριστα data του προγράμματος σε όλες τις συσκευές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα Vodafone RED: https://bit.ly/symvolaio_vodafone_red

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights