Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Watch 3: ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ

Redmi Watch 3: ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ

απο Kostas Gliatiotis

To Redmi Watch 3 είναι ένα σχετικά προσιτό smartwatch από την Xiaomi με ενδιαφέρουσες δυνατότητες για τα χρήματα που κοστίζει. Έρχεται με μια μεγάλη οθόνη 1.75 ιντσών, με διαφορετική “ορθογώνια” διάταξη, δυνατότητα απάντησης σε κλήσεις, αδιάβροχο έως και 50 μέτρα θεωρητικά και με καταγραφή πολλών διαφορετικών ειδών άθλησης.

Το Redmi Watch 3 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο στο πλαϊνό του μέρος, προκειμένου να έχει μια σημαντικά πιο πολυτελή αλλά και ποιοτική αίσθηση στο χέρι. Έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για το GPS δορυφορικό σύστημα για εντοπισμό της θέσης μας για καλύτερη καταγραφή της άσκησης μας, και μια μπαταρία με διάρκεια έως και 12 ημέρες ανάλογα πάντα με το είδος χρήσης που κάνουμε.

Στη χώρα μας έρχεται επίσημα στα 129 ευρώ, ενώ υπάρχει διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές χρώματικές επιλογές ανάλογα με την προτίμηση που έχει ο καθένας. Όπως και κάθε άλλο Smartwatch της εταιρείας, λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα περιορισμό σε Smartphone οποιασδήποτε εταιρίας, με την εγκατάσταση της εφαρμογής που είναι κανονικά διαθέσιμη στο Play Store για Android smartphones αλλά και στο App Store για συσκευές της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights