Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: Redmi Note 12s

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: Redmi Note 12s

απο Kostas Gliatiotis

To Redmi Note 12s είναι ένα ακόμα νέο μοντέλο στην σειρά των Note 12, προσφέροντας μια ακόμα επιλογή ανάλογα με τα χρήματα που θέλει κανείς να διαθέσει για το επόμενο Smartphone του. Είναι ένας “περίεργος” συνδυασμός χαρακτηριστικών, που το κάνουν αντίστοιχα μια επιλογή περισσότερο για αυτούς που αναζητούν μια καλύτερη κάμερα από αυτή των “απλών” Redmi Note 12, και του Redmi Note 12 pro (αλλά όχι του Note 12 Pro 5G…).

Η βασική του κάμερα, χρησιμοποιεί τον Samsung HMX αισθητήρα, που είναι μια έκδοση του HM4 σχεδιασμένη για την Xiaomi, με ανάλυση 108mp, φυσικό μέγεθος στο 1/1.4″ αλλά στο Redmi Note 12s χωρίς OIS στον φακό για μηχανική σταθεροποίηση του πλάνου. Δυστυχώς και εδώ οι άλλες δύο κάμερες είναι λιγότερο χρήσιμες, με την Ultra wide να έχει και πάλι ανάλυση 8mp και την τρίτη κάμερα να είναι και πάλι μια Macro των 2mp.

Το Redmi Note 12s έχει στο εσωτερικό του τον σημαντικά παλαιότερο πλέον Helio G96 επεξεργαστή της Mediatek, παρόλα αυτά η μια και μοναδική έκδοση που είναι επίσημα διαθέσιμη στη χώρα μας, έχει 8GB RAM και 256GB διαθέσιμου χώρου, ενώ έρχεται και με Android 13 κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο δυστυχώς μέχρι και σήμερα για τα ακριβότερα και καλύτερα Note 12 Pro 5G και Note 12 Pro+ .

Η οθόνη του είναι αυτή τη φορά ένα LCD Panel, με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και αποτελεί ίσως το πιο “περίεργο” χαρακτηριστικό του Note 12S από τη στιγμή που τα οικονομικότερα μοντέλα της σειράς έρχονται με ένα AMOLED Panel και μάλιστα με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights