Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Έρχεται η αποκάλυψη του νέας γενιάς Apple Shop στον Κωτσόβολο!

Έρχεται η αποκάλυψη του νέας γενιάς Apple Shop στον Κωτσόβολο!

απο Kostas Gliatiotis

O Κωτσόβολος αποκαλύπτει το μοναδικό νέας γενιάς Apple Shop στην Ελλάδα και σε προσκαλεί στις 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ. στο κατάστημά του στο The Mall, Athens

σε ένα all day Revelation Party που θα έχει τα πάντα!

Πολλή μουσική, κορυφαία δώρα, απίστευτες εκπλήξεις και μοναδικούς διαγωνισμούς και το νέας γενιάς Apple Shop που θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια σου.

Με δροσιστικά μοκτέιλς και τον Σάκη Τανιμανίδη να δίνει τον παλμό, θα μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι η κουρτίνα να πέσει! Τάμτα, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Κατινάκης, Marseaux και Κώστας Μαλιάτσης θα είναι εκεί και θα γίνουν η καλύτερη παρέα μας για να διασκεδάσουμε και να εξερευνήσουμε μαζί τους το νέας γενιάς Apple Shop.

Και επειδή πάρτι χωρίς μουσική δε γίνεται, οι Blue Jays String Trio με τις μοναδικές μελωδίες των εγχόρδων τους, οι Hasta Brassta με τους ζωηρούς τους ήχους και ένας κορυφαίος DJ θα είναι εκεί να ταξιδέψουν και να ξεσηκώσουν το κοινό.

Και μη ξεχάσεις! Ο 104.6 My Radio με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Ζαρίφη σε περιμένουν στις 15:00 όπου θα μεταδώσουν live από το κατάστημα τη ραδιοφωνική εκπομπή τους ανεβάζοντας την εορταστική διάθεση στα ύψη.

Μάθε περισσότερα για τα happenings που θα πραγματοποιηθούν στο μεγάλο Revelation Party, κάνοντας κλικ εδώ: https://bit.ly/3qH4iCy.

Η κουρτίνα πέφτει και το νέας γενιάς Apple shop στον Κωτσόβολο αποκαλύπτεται. Εσύ θα λείπεις;

Αυτό είναι ολοκληρωμένη εμπειρία Apple.

Αυτό είναι Κωτσόβολος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Kostis 15/06/2023 - 12:27

Άφωνος ….

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights