Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! : Realme 11 Pro+ Unboxing

ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! : Realme 11 Pro+ Unboxing

απο Kostas Gliatiotis

To Realme 11 Pro+ είναι το νεότερο και καλύτερο Smartphone της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία τιμής. Έρχεται και επίσημα πλέον στη χώρα μας, σε μια ιδιαίτερα “λογική” τιμή για όσα προσφέρει. Από την κάμερα των 200mp με OIS στον φακό για πρώτη φορά σε Smartphone της Realme στη μεσαία κατηγορία, στην εντυπωσιακή χρωματικά κυρτή AMOLED οθόνη του και την πολυτελή και όμορφη κατασκευή.

Το Realme 11 Pro+ εστιάζει μάλλον αναμενόμενα στον τομέα της φωτογραφίας, με την βασική του κάμερα να χρησιμοποιεί τον Samsung HP3 αισθητήρα των 200mp με φυσικό μέγεθος στο 1/1.4″ και τη δυνατότητα να βγάλει φωτογραφίες με 2Χ και 4Χ ψηφιακό zoom χωρίς “απώλεια” στην ποιότητα της φωτογραφίας.

Ο Dimensity 7050 επεξεργαστής της mediatek στο εσωτερικό του είναι πρακτικά ο Dimensity 1080 με διαφορετική ονομασία, τις ίδιες επιδόσεις που με τη σειρά τους τοποθετούν το Realme 11 Pro+ σε αποδεκτά επίπεδα από πλευράς επιδόσεων. Έρχεται με Android 13 και το νεότερο Realme UI v4.0 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, ενώ η κορυφαία έκδοση του διαθέτει 512GB διαθέσιμου χώρου και 12GB μνήμης RAM.

Τέλος, η μπαταρία του έχει τη συνηθισμένη πλέον χωρητικότητα των 5.000mAh και φορτίζει ιδιαίτερα γρήγορα με έως 100W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του Realme 11 Pro+

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights