Αρχικη APPS / GAMES Ο 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ FX «THE BEAR» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ DISNEY+ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο 2ΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ FX «THE BEAR» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ DISNEY+ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

απο Kostas Gliatiotis

Η πρωτότυπη, βραβευμένη σειρά του FX, «The Bear», επιστρέφει με τον πολυαναμενόμενο, δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στις 2 Αυγούστου, στο Disney+ στην Ελλάδα. Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος με το σύνολο των 10 επεισοδίων την ημέρα της πρεμιέρας. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

O δεύτερος κύκλος της σειράς, ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να ανεβάσουν το επίπεδο στο βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού. Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

Εκτός από τους White, Edebiri και Moss-Bachrach, στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas και Matty Matheson, ενώ οι Edwin Lee Gibson, Oliver Platt και η πρωτοεμφανιζόμενη Molly Gordon έχουν συμπρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, απέσπασε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο AFI TV Program of the Year, καθώς και τα βραβεία WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award και ACE Eddie Award. Ο Jeremy Allen White κέρδισε επίσης το βραβείο καλύτερης ερμηνείας άνδρα ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά, μιούζικαλ ή κωμωδία στις Χρυσές Σφαίρες, τα βραβεία SAG και τα βραβεία Critics Choice.

Η πρωτότυπη σειρά του FX «The Bear», δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) της Super Frog, Josh Senior και Matty Matheson, ενώ παραγωγός είναι ο Tyson Bidner (Ramy). Η σειρά είναι παραγωγή της FX Productions.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights