Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ: HUAWEI Watch 4 Pro

ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ: HUAWEI Watch 4 Pro

απο Kostas Gliatiotis

To HUAWEI Watch 4 Pro είναι το νεότερο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό Smartwatch της εταιρείας. Όπως και κάθε άλλο όμως έτσι και αυτό, είναι ιδιαίτερα εύκολο να το συνδέσει κανείς και να το χρησιμοποιήσει σε οποιδήποτε Smartphone. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει, όπως και με κάθε άλλο Smartwatch ανεξαρτήτως εταιρείας, είναι να εγκαταστήσει την εφαρμογή διαχείρισης που έχει αναπτύξει η εταιρεία και συγκεκριμένα το HUAWEI Health.

Είναι πλήρως συμβατή με οποιδήποτε Android smartphone, μπορεί να την κατεβάσει κανείς από την επίσημη σελίδα της εταιρείας, και όχι δεν είναι υποχρεωτικό να εγκαταστήσει και το App Gallery. Μάλιστα, σε οποιδήποτε iPhone, η εφαρμογή του HUAWEI Health είναι κανονικά διαθέσιμη στο App store, το κατάστημα εφαρμογών της Apple. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το Watch 4 Pro προσφέρει όλες τις δυνατότητες και εφαρμογές του, σε οποιοδήποτε Smartphone χωρίς κανένα περιορισμό και καμία διαφορά σε σύγκριση με το να το χρησιμοποιήσει κανείς σε HUAWEI Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights