Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S23 Ultra: ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Galaxy S23 Ultra: ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

απο Kostas Gliatiotis

Μια αναβάθμιση λογισμικού για τη σειρά των Galaxy S23 για τον Ιούνιο του 2023, η Samsung έκανε σημαντικές αλλαγές στις κάμερες των τριών μοντέλων. Το Galaxy S23 Ultra με τις συνολικά τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, παραμένει το πιο ικανό φωτογραφικά μοντέλο της σειράς, όμως οι βελτιώσεις αφορούν και το Galaxy S23+ αλλά και το απλό Galaxy S23.

Σύμφωνα με τη Samsung, η αναβάθμιση βελτιώνει την λειτουργία της αυτόματης εστίασης, η οποία λειτουργεί πλέον ακόμα πιο γρήγορα, χωρίς όμως να ήταν ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα σε κάποιο από τα τρία μοντέλα της σειράς. Αλλαγές έχουν γίνει και στην λειτουργία του HDR, προκειμένου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να μην αποτυπώνει “υπερβολικά” συγκεκριμένα χρώματα αλλά και αντικείμενα σε κάθε φωτογραφία.

Αντίστοιχα, έχει μειωθεί και ο χρόνος που χρειάζεται για την επεξεργασία μετά την λήψη μιας φωτογραφίας με το night mode μέχρι να είναι έτοιμη για να δούμε την τελική μορφή της.

Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν και ποιες από αυτές τις βελτιώσεις θα γίνουν διαθέσιμες σταδιακά και για άλλα και παλαιότερα μοντέλα της σειράς.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights