Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ TESLA: Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

TESLA: Νέο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

απο Kostas Gliatiotis

Η TESLA συνεχίζει να … εδραιώνεται στην Ελληνική αγορά, με ένα νέο κατάστημα που λειτουργεί “¨προσωρινά” για τουλάχιστον τους επόμενους 6 μήνες στη Θεσσαλονίκη.  Στο Mediterranean Cosmos Mall, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά το Model Y και το Model 3, τα δύο πο διμοφιλή έτσι και αλλιώς μοντέλα της εταιρείας στη χώρα μας, αλλά και να ενημερωθούν για τα ίδια τα αυτοκίνητα, το δίκτυο φόρτισης που αναπτύσσει η ίδια η TESLA και στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Το προσωρινό κατάστημα στο Mediterranean Cosmos Mall δεν έχει αυτή τη στιγμη τη δυνατότητα να… πουλήσει ένα  αυτοκίνητο της TESLA, οι επισκέπτες μπορούν όμως να ενημερωθούν για τις τιμές των διαφορετικών μοντέλων και φυσικά τους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής (χρηματοδότηση. leasing).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Τάσος 06/07/2023 - 13:32

Ενδιαφέρον

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights