Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia G22: Το επισκευάζεις μόνος σου

Nokia G22: Το επισκευάζεις μόνος σου

απο Kostas Gliatiotis

Το Nokia G22 είναι ένα ακόμα οικονομικό Smartphone από την εταιρεία, και αυτό είναι όπως πάντα ένα Unboxing video και μια γνωριμία με αυτό. Είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο παρόλα αυτά, αφού θεωρήτικά έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να το επισκευάσει εύκολα ο ιδιοκτήτης του.

Μπορεί να του αλλάξει την μπαταρία, την οθόνη και μερικά ακόμα τμήματα του χωρίς να επισκευθεί το σέρβις της εταιρείας, μια δυνατότητα παρόλα αυτά που είναι άγνωστο ακόμα αν θα υποστηριχθεί και στη χώρα μας. Σαν Smartphone τώρα, το Nokia G22 είναι αυτό που περιμένει κανείς, σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρηση.

Έχει μια LCD οθόνη στις 6.5 ίντσες, με ανάλυση 1600×720 pixels και ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz που παρόλα αυτά, προσαρμόζεται αυτόματα. Έχει μια βασική κάμερα στα 50mp και δύο ακόμα στο πίσω μέρος του που υπάρχουν περισσότερο για εμπορικούς λόγους. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Τ606 επεξεργαστής της unisoc, σε συνδυασμό με 4GB RAM και 128GB διαθέσιμου χώρου, ενώ για κάποιο λόγο, δυστυχώς το Nokia G22 τρέχει ακόμα το παλαιότερο Android 12 λειτουργικό σύστημα της Google. Τέλος η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και παρότι το Nokia G22 δεν έχει φορτιστή στη συσκευασία του, φορτίζει με έως και 20W με το USB PowerDelivery πρότυπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights