Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vivo V29 Lite: Πολυτέλεια για όλους

Vivo V29 Lite: Πολυτέλεια για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Ένα Smartphone δεν πρέπει να είναι ακριβό για να είναι όμορφο και πολυτελές, και ένα Smartphone πρέπει να είναι όμορφο και πολυτελές. Η Vivo είναι η εταιρεία που το … καταλαβαίνει αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και φροντίζει όλες οι προτάσεις της να ξεχωρίζουν για την εμφάνιση αλλά και την πολυτέλεια τους, πάντα σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίσουν όλα όσα χρειάζεται κανείς στην καθημερινότητα του.

Το νέο V29 Lite είναι η καλύτερη απόδειξη για αυτό, και στη μεσαία κατηγορία τιμής. Σχεδιασμένο να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, με την πολυτέλεια και την διαφορετική από το συνηθισμένο εμφάνιση του. Ο σωστός συνδυασμός κυρτής πίσω επιφάνειας, με την αντίστοιχα κυρτή του οθόνη, και το πως αυτά «συναντούν» το εντυπωσιακά λεπτό πλαϊνό του μέρος, συνθέτουν ένα σύνολο που σε εμφάνιση αλλά και αίσθηση στο χέρι, είναι κάτι το διαφορετικό για αυτή την κατηγορία τιμής.

Όμως το V29 Lite δεν «περιορίζεται» στο να δείχνει απλά όμορφο. Η κυρτή AMOLED οθόνη του, είναι και τεχνικά ένα κορυφαίο Panel με τον τρόπο που … πρέπει για να ξεχωρίζει και εδώ. Με διαγώνιο 6.78 ίντσες είναι μεγάλη για άνετη καθημερινή χρήση. Με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz έχει την ομαλότητα που πρέπει σε καθημερινή χρήση, και με την δυνατότητα να τον προσαρμόζει αυτόματα, περιορίζει και την κατανάλωση ενέργειας. Με μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει τα 1.300nits μας εξασφαλίζει ταυτόχρονα ότι θα είναι ευανάγνωστη ακόμα και στις πιο «δύσκολες» συνθήκες και κάτω από το φως του ήλιου.

Η Vivo όμως δεν περιορίζει και την πρακτικότητα που μπορεί να προσφέρει αυτή η οθόνη στο V29 Lite. Έχει λοιπόν ενσωματώσει σε αυτή, και έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο και γρήγορο αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάτι που δυστυχώς για πολλές εταιρείες του ανταγωνισμού της δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Όμως η πολυτέλεια δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο… χρήσιμη σε ένα Smartphone που δεν καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σε καθημερινή χρήση. Το V29 Lite έρχεται με 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, για όλα όσα θέλουμε να αποθηκεύσουμε σε αυτό, και με 8GB μνήμης RAM που εξασφαλίζουν ότι τώρα και τα επόμενα χρόνια θα έχει την… άνεση να κάνει όλα όσα θα του ζητήσουμε.

Είναι φυσικά ένα 5G Smartphone, πιστοποιημένο για την σωστή λειτουργία του στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, και μάλιστα ένα από τα ελάχιστα στην κατηγορία του με υποστήριξη για eSIM.

Τέλος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντική, είναι φυσικά η μπαταρία σε κάθε Smartphone και η απόδοση που αυτή έχει. Στο V29 Lite με χωρητικότητα 5.000mAh και την άριστη διαχείριση ενέργειας για την οποία φημίζονται τα smartphones της εταιρείας, μας εξασφαλίζει ότι θα είναι πάντα μαζί μας όταν το χρειαζόμαστε. Μια μπαταρία που θα φορτίσει και όσο γρήγορα πρέπει με 44w και μάλιστα από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του V29 Lite.

Ομορφιά, πολυτέλεια, τεχνολογία και απόδοση, όλα στον σωστό … συνδυασμό. Το V29 Lite είναι μια ακόμα απόδειξη του τι μπορεί να προσφέρει η Vivo στη μεσαία κατηγορία τιμής, για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights