Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ: Galaxy A54 vs Realme 11 Pro+

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ: Galaxy A54 vs Realme 11 Pro+

απο Kostas Gliatiotis

To realme 11 Pro+ είναι το νεότερο και καλύτερο φωτογραφικά Smartphone της εταιρείας, με κάμερα των 200mp. Το Galaxy A54 παραμένει η πρόταση της Samsung στη μεσαία κατηγορία τιμής, και φαίνεται ότι φωτογραφικά είναι το ίδιο αν όχι και συνολικά καλύτερο. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, σε 11 διαφορετικές φωτογραφίες, βλέπουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο instagram και την προτίμηση ανάμεσα στο Galaxy A54 και το Realme 11 Pro+

Τα δύο Smartphones είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους σε όλους τους τομείς εκτός από αυτόν της φωτογραφίας και του βίντεο. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι o IMX766 αισθητήρας της Sony στη βασική κάμερα του Galaxy A54 μπορεί σε σχεδόν όλες τις συνθήκες να βγάλει μια συνολικά καλύτερη φωτογραφία από τον Samsung HP3 αισθητήρα των 200mp που χρησιμοποιεί η βασική κάμερα του Realme 11 Pro+. Η βασική κάμερα έχει μηχανική σταθεροποίηση στον φακό και στα δύο Smartphones, και η απόδοση της σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού είναι σημαντικά βελτιωμένη, ειδικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία από την Realme.

Παρόλα αυτά, είτε επειδή ο Exynos 1380 στο εσωτερικό του Galaxy A54 έχει ένα διαφορετικό / πιο ικανό ISP από τον Dimensity 7050 (1080) είτε επειδή η Realme σε επίπεδο λογισμικού δεν είναι το ίδιο αποδοτική, οι φωτογραφίες από το smartphone της Samsung είναι αυτή τη φορά προτιμότερες για τους περισσότερους. Αν αφήσει κανείς την βασική κάμερα στην άκρη, το Galaxy A54 έχει μια δεύτερη κάμερα με Ultrawide φακό στα 12mp που παραμένει 50% υψηλότερη ανάλυση από αυτή των 8mp στο Realme 11 Pro+ αλλά και δυστυχώς σχεδόν κάθε άλλο Smartphone σε αυτή την κατηγορία τιμής και όχι μόνο. Αντίστοιχα, όσο χρήσιμη είναι σε περιορισμένες περιπτώσεις η Macro κάμερα, έχει και εδώ μια διαφορά, με αυτή του Galaxy A54 να είναι στα 5mp αντί των 2mp για το Smartphone της Realme.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights