Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη και όχι μόνο

Samsung Galaxy Z Flip 5: Μεγαλύτερη οθόνη και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά των Galaxy Z Flip είναι σίγουρα η πιο δημοφιλείς στα foldable smartphones της Sasmung και είναι μάλλον αναμενόμενο ότι είναι και αυτή που τραβάει την περισσότερη προσοχή. Η εταιρεία λοιπόν παρουσίασε σήμερα, μαζί με το Galaxy Z Fold 5 και το νέο και μάλλον εντυπωσιακό Galaxy Z Flip 5. Η πιο σημαντική, και προφανής βελτίωση που έκανε η εταιρεία, είναι η σημαντικά μεγαλύτερη εξωτερική του οθόνη, με την αυξημένη έστω και όχι πλήρως λειτουργικότητα της.

Η εξωτερική οθόνη αυτή στο Galaxy Z Flip 5, λοιπόν είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε μέγεθος και αναμενόμενα μπορεί να προωβάλλει αντίστοιχα σημαντικά περισσότερο και πιο χρήσιμο περιεχόμενο. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί πλέον να διαβάσει κανονικά μια ολόκληρη ειδοποίηση από κάθε εφαρμογή, αλλά και να απαντήσει σε αυτές με κείμενο και φωνητική πληκτρολόγηση. Μπορεί επίσης να εκμεταλλευτεί την οθόνη αυτή και σε συγκεκριμένες εφαρμογές που η εταιρεία έχει “βεβαιωθεί” ότι λειτουργούν σωστά σε αυτή και το διαφορετικό μέγεθος της. Η λίστα με τις εφαρμογές αυτές περιλαμβάνει το Netflix και το Youtube αλλά και το Google maps, παρόλα αυτά το Galaxy Z Flip 5 δεν φαίνεται να μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες σε αυτό.

Η επόμενη μεγάλη “αλλαγή” που έχει κάνει η εταιρεία στο Galaxy Z Flip 5 είναι ότι πλέον δεν υπάρχει… κενό ανάμεσα στα δύο τμήματα του όταν είναι κλειστό. Ο μηχανισμός που “διπλώνει” την οθόνη του είναι διαφορετικός, και επιτρέπει στα δύο αυτά μισά να κλείνουν με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς παρόλα αυτά, δεν φαίνεται να έχει βελτιώσει το πόσο… φαίνεται το σημείο που διπλώνει η ίδια η οθόνη του Galaxy Z Flip 5. Στο τεχνικό κομμάτι η οθόνη αυτή είναι ακριβώς η ίδια με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, χωρίς αυτό να είναι μειονέκτημα σε καμία περίπτωση.

Οι κάμερες του Galaxy Z Flip 5 είναι ένας ακόμα τομέας όπου όπως και στο Galaxy Z Fold 5 η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια σημαντική αλλαγή. Η βασική διατηρεί τον αισθητήρα των 12mp με το παρόλα αυτά μεγάλο φυσικό μέγεθος και την μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της, και αυτή με τον ultrawide φακό διατηρεί επίσης την ίδια ανάλυση χωρίς auto focus για μια ακόμα φορά. Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, οι δύο κάμερες έχουν βελτιωμένη απόδοση χάρη στο διαφορετικό hardware στο εσωτερικό του.

Το Galaxy Z Flip 5 έχει τον νεότερο και ισχυρότερο μέχρι αυτή τη στιγμή, snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, στην έκδοση “for galaxy” που παρόλα αυτά δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά σε απόδοση. Η βασική του έκδοση θα έρχεται με 8GB RAM και 256GB διαθέσιμου χώρου. Μια ακόμα αλλαγή που δυστυχώς δεν έχει κάνει η εταιρεία, αφορά την μπαταρία και την φόρτιση στο Galaxy Z Flip 5. Η χωρητικότητα της είναι ικανοποιητική για το είδος του, με 3.700mAh, όμως η φόρτιση στα 25W παραμένει ιδιαίτερα περιορισμένη για μια ακόμα φορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights