Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 13 Ultra: ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

Xiaomi 13 Ultra: ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 13 Ultra είναι το καλύτερο φωτογραφικά smartphone της εταιρείας, και συνολικά ένα από τα καλύτερα τεχνικά στον τομέα της φωτογραφίας γενικότερα. Με τέσσερις κάμερες σχεδιασμένες σε συνεργασία με την Leica, και κάθε μια από αυτές σημαντικά καλύτερη τεχνικά από το “συνηθισμένο”.

Η βασική χρησιμοποιεί τον ΙΜΧ989 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας με ανάλυση 50mp και μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος από σχεδόν κάθε άλλη συσκευή που είναι επίσημα διαθέσιμη στην Ευρώπη. Αντίστοιχα και οι άλλες τρεις κάμερες είναι τεχνικά καλύτερες από το συνηθισμένο, έχοντας επίσης 50mp ανάλυση η κάθε μια και μάλιστα όλες με τον ίδιο ακριβώς ΙΜΧ858 αισθητήρα της Sony. Η μια από αυτές έχει περισκοπικό φακό με 5Χ οπτικό zoom, μια ακόμα έρχεται με 3.2Χ οπτικό zoom και η … τελευταία είναι αυτή με τον υπερ ευρυγώνιο φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία.

Όμως το Xiaomi 13 Ultra είναι κορυφαίο και σε κάθε τεχνικό χαρακτηριστικό που έχει σημασία. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm σε συνδυασμό με 12GB RAM και 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6.73 ίντσες και ανάλυση 3200×1440 pixels ενώ είναι φυσικά ένα LTPO AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει με 90W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Το Xiaomi 13 Ultra που μας παραχώρησε η εταιρεία για την δοκιμή του, είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση με πλήρη υποστήριξη για τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google. Δυστυχώς δεν είναι γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και επίσημα στη χώρα μας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights