Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung φέρνει την εμπειρία των Galaxy Z Fold5, Z Flip5, της σειράς Tab S9 και της σειράς Watch6 σε προηγούμενες συσκευές

Η Samsung φέρνει την εμπειρία των Galaxy Z Fold5, Z Flip5, της σειράς Tab S9 και της σειράς Watch6 σε προηγούμενες συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics φέρνει επιλεγμένα χαρακτηριστικά από το πιο πρόσφατο One UI σε προηγούμενες γενιές συσκευών[1], μέσω ενημέρωσης του λειτουργικού τους συστήματος. Αυτή η έκδοση αποτελεί μέρος της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας να βελτιώσει το οικοσύστημα Galaxy, για να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα των χρηστών από τα smartphone τους, αλλά και να ενισχύσει τις εμπειρίες ψυχαγωγίας τους. Η ενημέρωση θα βοηθήσει, ώστε να ενσωματωθούν οι αλλαγές που παρουσιάστηκαν στα Galaxy Z Fold5, Z Flip5, στη σειρά Tab S9 και τη σειρά Watch6 σε Galaxy συσκευές.

Η ενημέρωση λογισμικού One UI 5.1.1, διαθέσιμη από τον Αύγουστο, στις συσκευές Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 προσφέρει πιο απρόσκοπτη και βελτιωμένη εμπειρία συσκευής στους χρήστες. Οι συσκευές Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2 και Z Flip θα λάβουν την ενημέρωση διαδοχικά. Επίσης, οι χρήστες των Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Tab S7 FE, Tab S6 Lite, Tab A8, Tab A7 Lite, Tab Active 3 και Tab Active 4 Pro θα απολαύσουν αρκετές νέες λειτουργίες που επικεντρώνονται στον χρήστη και αποτελούν μέρος της ενημέρωσης One UI 5.1.1. Επιπλέον, οι χρήστες των Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 και Watch4 Classic θα δουν βασικές αλλαγές από την ενημέρωση One UI 5 Watch.

Νέοι τρόποι αλληλεπίδρασης με τη συσκευή

Το One UI 5.1.1 βοηθά τους χρήστες των Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο ακόμα πιο εύκολα, μέσω της λειτουργίας Flex Mode[2] και χάρη σε μια σειρά από βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Αυτή η αναβάθμιση διευκολύνει τους χρήστες να εμφανίζουν ή να αποκρύπτουν το Flex Mode. Όταν αναδιπλώνεται το smartphone στη λειτουργία Flex2, το εικονίδιο θα αιωρείται στην οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Μέσω αυτής της αλλαγής, θα απολαμβάνουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία του Flex Mode Panel, απλώς σύροντας και αφήνοντας το εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων. Αυτή η προσαρμογή παρέχει εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως το Multi Window[3], το touchpad, η καταγραφή οθόνης και πολλά άλλα.

[1] Ο όρος “προηγούμενες γενιές συσκευών” αναφέρεται στα μοντέλα που κυκλοφόρησαν πριν από την κυκλοφορία των σειρών Galaxy Z Fold5, Z Flip5, Tab S9 και Watch6. Η ενημέρωση One UI υποστηρίζεται στις συσκευές της ακόλουθης γενιάς ως εξής: Galaxy Z Fold: Z Fold4, Z Fold3 και μοντέλα Z Fold2. Galaxy Z Flip: Z Flip4, Z Flip3 και Z Flip. Galaxy Tab: Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Tab S7 FE, Tab S6 Lite, Tab A8, Tab A7 Lite, Tab Active 3 και Tab Active 4 Pro. Galaxy Watch: Watch5, Watch5 Pro, Watch4 και Watch4 Classic. Η ενημέρωση λογισμικού θα έρθει πρώτα στα Galaxy Z Fold4, Z Flip4, Tab S8 series και Watch5 series πρώτα και στη συνέχεια θα γίνει διαθέσιμη διαδοχικά στις προηγούμενες γενιές.

[2] Η λειτουργία Flex Mode υποστηρίζεται σε γωνίες μεταξύ 75° και 115°.

[3] Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν το Multi Window ή το App Pair.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights