Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nothing Phone 2: Το καλύτερο ΤΙΠΟΤΑ

Nothing Phone 2: Το καλύτερο ΤΙΠΟΤΑ

απο Kostas Gliatiotis

Το Nothing Phone 2 είναι το νέο, και δεύτερο προφανώς Smartphone της εταιρείας. Έρχεται να προστεθεί στην “γκάμα” της, και όχι να αντικαταστήσει το Nothing Phone 1, ενώ είναι ένα συνολικά βελτιωμένο Smartphone σε όλους τους τομείς. Το Glyph Interface στο πίσω μέρος του Nothing Phone 2, προσφέρει περισσότερους και έξυπνους τρόπους να εκμεταλλευτεί κανείς τα LED αυτά.

Η οθόνη του Nothing Phone 2 είναι πλέον ένα LTPO AMOLED Panel με προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης από 1-120Hz και σημαντικά βελτιωμένα επίπεδα φωτισμού έως και 1.600nits. Υποστηρίζει κανονικά την προβολή HDR περιεχομένου, ενώ έχει μάλλον αναμενόμενα ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων. Το Nothing Phone 2 συνεχίζει να έχει σωστά, δύο κάμερες στο πίσω μέρος του.

Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί τον IMX890 αισθητήρα των 50mp από την Sony. Με φυσικό μέγεθος 1/1.56″ έχει ικανοποιητική απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό, ενώ έχει OIS αλλά και Dual Pixel Auto focus. Η δεύτερη Ultrawide κάμερα χρησιμοποιεί τον δημοφιλή σε κάμερες αυτού του είδους, JN1 αισθητήρα των 50mp και πάλι, αυτή τη φορά από τη Samsung. Παρόλα αυτά, η Nothing δηλώνει ότι έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που επεξεργάζεται το Smartphone τα δεδομένα από τις δύο αυτές κάμερες, χάρη και στο διαφορετικό και πιο ισχυρό Hardware στο εσωτερικό του.

Ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, παραμένει ιδιαίτερα ισχυρός ακόμα και περισσότερο από ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του, και σημαντικά ισχυρότερος από τον Snapdragon 778G+ του Nothing Phone 1. Η έκδοση του Nothing Phone 2 που εισάγεται επίσημα στη χώρα μας έχει 12GB RAM και 256GB διαθέσιμου χώρου, ενώ το Nothing OS 2.0 βασίζεται στο Android 13 και έρχεται με αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του Nothing Phone 2 έχει χωρητικότητα 4.700mAh και παρότι δυστυχώς στη συσκευασία του δεν περιλαμβάνεται φορτιστής, υποστηρίζει φόρτιση πλέον με έως και 45W με το USB Power delivery πρότυπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights