Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch GT 4 Unboxing video: Προσιτή πολυτέλεια

HUAWEI Watch GT 4 Unboxing video: Προσιτή πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Το HUAWEI Watch GT 4 είναι το νεότερο smartwatch της εταιρείας, και αυτή είναι μια σύντομη γνωριμία μαζί του στο τυπικά unboxing video.

Έρχεται με διαφορετικό «οκτάγωνο» σχεδιασμό, και σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, για να διαλέξει ο καθένας αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό του στυλ. Με κατασκευή από ατσάλι, και γυαλί στην οθόνη του, είναι εντυπωσιακά πολυτελές ειδικά για τα χρήματα που θα κοστίζει επίσημα στη χώρα μας.

Έρχεται με όλες τις δυνατότητες που μας έχει συνηθίσει πλέον η HUAWEI, και το Watch GT 4 έχει και συγκεκριμένες βελτιώσεις. Από την διαφορετική τοποθέτηση της κεραίας για το dual band GPS που υποστηρίζει… πέντε διαφορετικά συστήματα εντοπισμού της θέσης μας, το νέο σύνολο αισθητήρων TrueSeen 5.5+ και φυσικά την εντυπωσιακή απόδοση μπαταρίας που μας έχει συνηθίσει πλέον η HUAWEI.

Mε έως 14 ημέρες λειτουργίας, με ταυτόχρονη εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων του, και φυσικά πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, αλλά και σε βάθος έως 50 μέτρων.

Όπως πάντα, το Watch GT 4 λειτουργεί και συνδέεται κανονικά σε οποιοδήποτε Android Smartphone αλλά και iPhone της Apple, απλά με την εγκατάσταση της εφαρμογής HUAWEI Health. 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights