Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Motorola Edge 40 Neo: ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

Motorola Edge 40 Neo: ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

απο Kostas Gliatiotis

Το Motorola Edge 40 Neo είναι το νεότερο μοντέλο της εταιρείας για την μεσαία κατηγορία τιμής, και αυτή είναι μια γνωριμία μαζί του στο unboxing video του. Έρχεται επίσημα στη χώρα μας με τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα χρήματα που κοστίζει.

Η P-OLED οθόνη του έχει ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και κυρτή επιφάνεια στην αριστερή και δεξιά πλευρά της, ενώ έχει προφανώς ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων. Είναι ένα 10-bit Panel με χρωματικό “εύρος” 1 δισεκατομμύριο χρώματα και έχει μάλιστα και βελτιωμένη φωτεινότητα που φτάνει έως τα 1.300nits, αλλά και υποστήριξη HDR10+ για προβολή βίντεο.

Το Motorola Edge 40 Neo έχει σωστά δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, αυτές που έχει νόημα να χρησιμοποιήσει κανείς. Η βασική χρήσιμοποιεί έναν αισθητήρα των 50mp με μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.5″ για καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ έχει OIS στον φακό για σταθερές λήψεις. Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό για μεγαλύτερο πλάνο σε κάθε φωτογραφία, έχει σωστή επιτέλους ανάλυση στα 12mp, και όχι το δυστυχώς συνηθισμένο των 8mp στις περισσότερες συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής. Υποστηρίζει επίσης εγγραφή βίντεο σε 1080p με 30 και 60 fps και εγγραφή σε 4Κ με 30fps.

Στο εσωτερικό του Motorola Edge 40 Neo βρίσκεται ο Dimensity 7030 επεξεργαστής της Mediatek, με απόλυτα αποδεκτή απόδοση για την κατηγορία αυτή, και φυσικά με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Στη χώρα μας η βασική έκδοση έρχεται με 12GB RAM αλλά και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, η μπαταρία έχει αναμενόμενα χωρητικότητα 5.000mAh, και το Motorola Edge 40 Neo έχει κανονικά τον φορτιστή των 68W στη συσκευασία του. Μάλιστα το Edge 40 neo υποστηρίζει σωστά το USB power Delivery πρότυπο, που μας επιτρέπει να το φορτίζουμε με συμβατούς φορτιστές αλλά να χρησιμοποιούμε και τον δικό του φορτιστή σε συσκευές όπως Laptop κλπ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights