Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Creative Zen Air Dot: Προσιτά και ικανά (video)

Creative Zen Air Dot: Προσιτά και ικανά (video)

απο Kostas Gliatiotis

H Creative είναι… γνωστή για την ικανότητα της να κατασκευάζει κορυφαία προϊόντα ήχου, και μάλιστα σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής. Τα Zen Air Dot, είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, αφού έρχονται με ενδιαφέρουσες δυνατότητες σε μια πραγματικά χαμηλή τιμή πώλησης στα 29 ευρώ. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ακουστικά μπορούν να προσφέρουν έως 24 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, πάντα με την μπαταρία που έχει και η θήκη τους. Κάθε ένα από τα ακουστικά, έχει μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ώρες, σε λογική πάντα ένταση ήχου, ενώ υποστηρίζουν και την τεχνολογία Enviromental Noise Cancellation που μειώνει τον θόρυβο στο χώρο γύρω μας.

Κάθε ένα από τα ακουστικά, έχει επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή, για τον χειρισμό της μουσικής μας και όχι μόνο. Υποστηρίζουν κανονικά τη χρήση ψηφιακών βοηθών όπως αυτός της Google, αλλά φυσικά και η siri αφού συνδέονται χωρίς κανένα περιορισμό, και σε iphone και συσκευές της Apple.

Μάλιστα, έχουν δύο διαφορετικά μικρόφωνα, ώστε να καταγράφουν σωστά τη φωνή μας, αλλά και τους ήχους στο χώρο γύρω μας, ώστε να τους “ακυρώνουν” σε κλήσεις και ο συνομιλητής να ακούει καθαρά και μόνο… εμάς και τη φωνή μας.

Έρχονται με πιστοποίηση ΙΡΧ4 που τα κάνει ανθεκτικά στον ιδρώτα προκειμένου να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για την άθληση μας, χωρίς… φόβο αλλά και σε τυχαία επαφή με βροχή σε εξωτερικό χώρο.

Κάθε ένα από τα ακουστικά, έχει έναν οδηγό 13 χιλιοστών νεοδμίου, σχεδιασμένο σύμφωνα με την εταιρεία να έχει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση σε όλες τις συχνότητες, πάντα για τα δεδομένα ενός σετ ακουστικών σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Τέλος, τα zen air dot υποστηρίζουν το νεότερο διαθέσιμο Bluetooth 5.3 πρότυπο. Η μεταφορά ήχου από τη συσκευή μας γίνεται θεωρητικά και πρακτικά πιο αποδοτικά, ενώ υποστηρίζεται η μετάδοση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, προκειμένου η μπαταρία και των ακουστικών αλλά και της συσκευής που τα έχουμε συνδέσει να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Με κόστος 29 ευρώ επίσημα από την σελίδα της Creative, τα zen air dot είναι ένα εντυπωσιακά ικανό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών για τα χρήματα αυτά, και σίγουρα με δυνατότητες που για άλλες εταιρείες θεωρούνται “δεδομένες” σε σημαντικά ακριβότερα δικά τους ακουστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights