Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Φωτογραφίες του επόμενου Galaxy A15

Φωτογραφίες του επόμενου Galaxy A15

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά των Galaxy A Smartphones της Samsung, έχει πολλά διαφορετικά μοντέλα ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει ο καθένας. Τα πιο οικονομικά από αυτά, είναι και τα πιο δημοφιλή ειδικά σε αναπτυσσόμενες αγορές. Το επόμενο galaxy A15 που μάλλον αναμενόμενα θα έρθει να αντικαταστήσει το galaxy A14 στις δύο διαφορετικές εκδόσεις του, έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε φωτογραφίες, με μάλλον αναμενόμενα επίσης συγκεκριμένες αλλαγές στον σχεδιασμό.

Η βασικότερη από αυτές, είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος του, που έχουν πλέον τον ίδιο σχεδιασμό με τα ακριβότερα smartphones της εταιρείας. Η samsung έχει πλέον ξεκάθαρα επιλέξει μια συγκεκριμένη σχεδιαστική “ταυτότητα” προκειμένου όλες οι συσκευές της να… αγαγνωρίζονται σαν δικές της ανεξάρτητα από την κατηγορία τιμής που ανήκουν.

Προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για το επόμενο Galaxy A15 εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση. Το αμέσως προηγούμενο Galaxy A14 στην 5G έκδοση του, είχε τον dimensity 700 επεξεργαστή της mediatek στο εσωτερικό του, την ουσιαστικά οικονομικότερη λύση με υποστήριξη για δίκτυα πέμπτης γενιάς.

Η LCD οθόνη του είχε διαγώνιο 6.6 ίντσες και 90Hz ρυθμό ανανέωσης, και μένει να δούμε πόσο διαφορετικό θα είναι, αν είναι το επόμενο Galaxy A15, καθώς και αν θα υπάρχει και αυτό σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με και χωρίς υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Οι κάμερες στα οικονομικότερα μοντέλα της σειράς Galaxy A παραδοσιακά έχουν την απόδοση που μπορεί να περιμένει κανείς σε αυτη την κατηγορία τιμής. Το galaxy A15 φαίνεται να έχει τρεις “φακούς” στο πίσω μέρος του, και μένει να δούμε εκτός από την βασική κάμερα, τι ακριβώς θα προσφέρουν οι άλλες δύο. Παραδοσιακά δυστυχώς μια από αυτές έχει συνήθως έναν macro φακό για φωτογραφίες από μικρή απόσταση, αλλά με ιδιαίτερα χαμηλή ανάλυση στον αισθητήρα που χρησιμοποιούν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights