Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Galaxy S24: Με πιο … επίπεδο σχεδιασμό

Galaxy S24: Με πιο … επίπεδο σχεδιασμό

απο Kostas Gliatiotis

Η περίοδος των φημών για τα επόμενα Galaxy S24 της Samsung έχει ξεκινήσει, και φαίνεται ότι έχουμε τις πρώτες πληροφορίες αλλά και φωτογραφίες για τον σχεδιασμό τους και τι αλλαγές που αυτός θα έχει.

Η πιο “σημαντική” από αυτές, φαίνεται πως είναι το διαφορετικό πλαίσιο στο πλαϊνό μέρος του Galaxy S24 που έκανε την εμφάνιση του σε renders. Το πλαίσιο αυτό θα είναι πλέον πλήρως… επίπεδο, μια σχεδιαστική αλλαγή που θα έχει διαφορά και στην αίσθηση που δινει στο χέρι. Η apple που ακολουθούσε για χρόνια τη συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή, έκανε μικρές αλλαγές στην νεότερη σειρά των iPhone 15, με τη Samsung να φαίνεται ότι έχει σκοπο να υιοθετήσει μια διαφορετική … προσέγγιση.

Παραδοσιακά, το απλό Galaxy S και το Plus μοντέλο, μοιράζονται τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό, με διαφορά προφανώς στο μέγεθος της οθόνης και της μπαταρίας στο εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα έχει στο πλαίσιο του το “απλό” Galaxy S24, πιθανότατα θα έρθουν και στο επόμενο Galaxy S24+.

Αντίστοιχα, το Ultra μοντέλο κάθε σειράς, έχει μικρές σχεδιαστικές διαφορές και μένει να δούμε πως θα είναι και αυτό της επόμενης σειράς και αν θα… μοιράζεται και αυτό το επίπεδο πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος.

Το κατά πόσο η αλλαγή αυτή είναι προς το καλύτερο σε εργονομία, εξαρτάται από τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας, σε εμφάνιση αλλά και στο κατά πόσο η επίπεδη αυτή επιφάνεια είναι “ενοχλητική” στο χέρι.

Οι πληροφοφίες θέλουν τη Samsung να φέρνει ακόμα πιο “κοντά” την παρουσίαση των επόμενων galaxy S24 και αντί για τον Φεβρουάριο του 2024 να ανακοινώνονται τουλάχιστον επίσημα, μέσα στον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights