Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme C51: Μια ακόμα προσιτή επιλογή

Realme C51: Μια ακόμα προσιτή επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme C51 είναι ένα ακόμα ιδιαίτερα οικονομικό Smartphone από την εταιρεία, σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση. Έρχεται στη χώρα μας σε μια χαμηλή τιμή πώλησης στα 159 ευρώ για την έκδοση με 128GB διαθέσιμου χώρου και 4GB RAM. Με μια LCD οθόνη στα 90Hz, και μια κάμερα στα 50mp καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος, ενώ φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

O Τ612 επεξεργαστής της Unisoc στο εσωτερικό του, είναι όσο “ισχυρός” χρειάζεται για το είδος χρήσης που έχει σχεδιαστεί το Realme C51, ενώ το Smartphone “τρέχει” μια έκδοση του Realme UI γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας, που είναι πολύ πιο κοντά στο Stock Android με την εμφάνιση και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί για μια ακόμα φορά, τον JN1 αισθητήρα της Samsung των 50mp με μάλλον ικανοποιητική απόδοση. Το Realme C51 έχει μια ακόμα κάμερα τεχνικά τουλάχιστον στο πίσω μέρος του, που είναι όμως ένας αισθητήρας βάθους με ανάλυση … 0.8mp και υπάρχει περισσότερο θεωρητικά για φωτογραφίες προτραίτου.

Παρόλα αυτά, η μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh στο εσωτερικό του, προσφέρει την απόδοση και τους χρόνους λειτουργίας που περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία, ενώ όπως είπαμε ήδη το Realme C51 φορτίζει ικανοποιητικά γρήγορα με 33W και μάλιστα με τον φορτιστή να περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights