Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Galaxy Tab S9 Series: Το νέο πρότυπο της Samsung στα premium tablet.

Galaxy Tab S9 Series: Το νέο πρότυπο της Samsung στα premium tablet.

απο Kostas Gliatiotis

Ένα tablet για να είναι χρήσιμο πρέπει να έχει την οθόνη, τις επιδόσεις, το μέγεθος και το βάρος αλλά και τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν χρήσιμο και γιατί όχι… απαραίτητο στην καθημερινότητα μας. Για την Samsung, η σειρά των νέων Galaxy Tab S9 είναι εδώ, για να προσφέρει τρία διαφορετικά μοντέλα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας.

Αρκεί να διαλέξει κανείς την οθόνη που θέλει ανάμεσα στις 11 ίντσες του Galaxy Tab S9, την μεγαλη οθόνη των 12.4 ιντσών του Galaxy Tab S9+ και την πραγματικά εκπληκτικήσε μέγεθος οθόνη των 14.6 ιντσών του Galaxy Tab S9 Ultra. Όλα τα υπόλοιπα … συνοδεύουν κάθε ένα από τα τρία μοντέλα της νέας σειράς.

Λεπτό και ελαφρύ για να το έχουμε πάντα μαζί μας.

Κάθε ένα από τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S9 ξεχωρίζει για το πόσο λεπτό είναι, αλλά και για το περιορισμένο για την κατηγορία και το «είδος» του βάρος. Με αυτόν τον τρόπο, η Samsung έχει εξασφαλίσει ότι θα είναι πάντα άνετα στην μεταφορά τους, αλλά φυσικά και στην καθημερινή χρήση.

Η κατασκευή από αλουμίνιο Armor Aluminum στο ενιαίο πλαίσιο τους, εξασφαλίζει ταυτόχρονα ότι έχουν και την ποιότητα και … στιβαρότητα που περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία. Όμως η νέα σειρά των Galaxy Tab S9 έρχεται με ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό που κάνει πιο ξέγνοιαστη τη συμβίωση με αυτά.

Η πιστοποίηση ΙΡ68* για αντοχή στο γλυκό νερό και τη σκόνη, μας εξασφαλίζει ότι μια τυχαία επαφή με γλυκό νερό δεν θα μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Οθόνη αξιώσεων σε κάθε μέγεθος.

Κάθε ένα από τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S9 «ξεχωρίζει» με το μέγεθος της οθόνης του. Όμως αυτό που έχει πραγματικά σημασία, είναι το τι προσφέρει η οθόνη και στα τρία μοντέλα της σειράς. Το Dynamic AMOLED 2X Panel, έχει ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz που προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με τη χρήση, προκειμένου να έχει πάντα την ομαλότητα που περιμένει κανείς.

Χρωματικά, προσφέρει τον ρεαλισμό που χρειάζεται σε πιο επαγγελματική χρήση, αλλά και την ζωντανή και ευχάριστη προβολή μιας ταινίας. Εδώ τα τέσσερα ηχεία σε κάθε μοντέλο της σειράς Galaxy Tab S9 κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την προβολή μιας ταινίας.

Ο ενσωματωμένος στην οθόνη τέλος, αισθητήρας αποτυπωμάτων, μας προσφέρει την ασφάλεια των δεδομένων μας, αλλά και την ευκολία στο να ξεκλειδώσουμε το tablet μας με τον πιο εύκολα προσβάσιμο τρόπο.

 

Επιδόσεις και δυνατότητες.

Ο snapdragon 8 Gen2 επεξεργαστής στο εσωτερικό των Galaxy Tab S9 στην ειδικά σχεδιασμένη για την Samsung «for Galaxy» έκδοση του, προσφέρει τις επιδόσεις και την συνολική απόδοση που θα χρειαστεί κανείς για επαγγελματική και όχι μόνο χρήση. Το ΟneUI γραφικό περιβάλλόν της Samsung εκμεταλλεύεται την μεγάλη σε μέγεθος οθόνη ενός tablet για να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες μας τις εφαρμογές και να μας προσφέρει μια σημαντικά μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.

Το ξεχωριστό DeX Mode, μετατρέπει το Galaxy Tab S9 σε έναν … φορητό υπολογιστή, με το γραφικό περιβάλλον που μας επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών με την κάθε μια στο δικό της παράθυρο. Με τη χρήση πληκτρολογίου και ενός mouse, το DeX Mode φέρνει την εμπειρία χρήσης ενός φορητού υπολογιστή στην σειρά των Galaxy Tab S9.

Σχεδιασμένα για όλους.

Κάθε μοντέλο της σειράς Galaxy Tab S9 προσφέρει τις επιδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την οθόνη και την ευχρηστία που πλέον θεωρείται δεδομένη από την Samsung. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει τρία διαφορετικά σε μέγεθος οθόνης μοντέλα, για να μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες.

*Τα Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

 

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights