Αρχικη APPS / GAMES Microsoft Office 2021 με 15€ και windows 11 από 8€ στο Godeal24!

Microsoft Office 2021 με 15€ και windows 11 από 8€ στο Godeal24!

απο Kostas Gliatiotis

To Office 2021, η νεότερη έκδοση της σουίτας της Microsoft προσφέρει πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με όλες τις προηγούμενες. Το Godeal24 προσφέρει έκπτωση έως 90% στην επίσημη τιμή πώλησης του Microsoft Office 2021, όπως και σε μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων για υπολογιστών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το Godeal24 προσφέρει πολλές διαφορετικές εκδόσεις του Microsoft Office 2021 για να βρει ο καθένας αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του. Η άδεια χρήσης εφ’όρου ζωής για Mac ή PC κοστίζει 26.75€ ενώ υπάρχει διαθέσιμη και οικονομικότερη έκδοση με 15.43€ ανά υπολογιστή. Για τους χρήστες υπολογιστών της Apple, το Microsoft Office Home & business κοστίζει… 37€ !

Το Godeal24 προσφέρει στους πελάτες του την δυνατότητα να αγοράσουν αυθεντικές εκδόσεις προγραμμάτων για κάθε υπολογιστή, μεταξύ των οποίων και όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις των Windows της Microsoft (Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7 αλλά και την έκδοση των Windows Server) από μόλις 7€ ανάλογα την έκδοση. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν όλοι μια αυθεντική ασφαλή έκδοση του προγράμματος και του λειτουργικού συστήματος που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Έκπτωση 62% στο Microsoft Office με το κουπόνι “SEA62”

>>> Περισσότερες προσφορές

Στο Godeal24 μπορεί καθένας να αγοράσει αυθεντική άδεια για Windows 10 και να αναβαθμίσει δωρεάν σε Windows 11 Professional.

Έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις των Windows με τον κωδικό ” SEA50″

Ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση με την αγορά κλειδιού για περισσότερους από έναν υπολογιστές με τον κωδικό ” SEA50″ 

>>> Περισσότερες Προσφορές

Έως 62% έκπτωση σε πακέτα του Microsoft Office με τον κωδικό SEA62

Χρήσιμα εργαλεία για τον υπολογιστή μας στις καλύτερες τιμές

>>>Περισσότερες προσφορές

Στο Godeal24 μπορεί ο καθένας να εξοικονομήσει χρήματα σε άδειες προγραμμάτων της Microsoft, γνωστά προγράμματα ασφαλείας λογισμικού. Η αγορά γίνεται άμεσα, εύκολα και κυρίως με ασφάλεια μέσα από την πλατφόρμα του Godeal24 και η άδεια χρήσης του προγράμματος στέλνεται άμεσα στο email μας. Επιπλέον με βαθμολογία 98% στο trustpilot και 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση, έχουμε τη σιγουριά της ποιότητας σε κάθε αγορά μας.

Τεχνική εξυπηρέτηση / επικοινωνία: service@godeal24.com

Πως πληρώνουμε την αγορά μας.

Στην σελίδα ολοκλήρωσης της αγοράς, επιλέγουμε συνέχεια σαν επισκέπτης (αν δεν έχουμε λογαριασμό) και στην συνέχεια την επιλογή «πληροφορίες χρέωσης».

Διαλέγουμε την επιλογή «CWALLETCOM” και πατάμε συνέχεια

Ελέγχουμε την παραγγελία μας και πατάμε το «Place Order»

Στην επόμενη σελίδα διαλέγουμε το «Choose payment Options»

Επιλέγουμε την πληρωμή με Paypal για την εύκολη ολοκλήρωση της παραγγελιας μας

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights