Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η UBITECH συνεισφέρει έμπρακτα στην εκστρατεία του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Take Your Seat!

Η UBITECH συνεισφέρει έμπρακτα στην εκστρατεία του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Take Your Seat!

απο Kostas Gliatiotis

Η UBITECH, καινοτόμα εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού και ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων με έδρα την Αθήνα, επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της να συνεισφέρει έμπρακτα στην εκπαίδευση και την κοινωνική ανάπτυξη, συμμετέχοντας ενεργά στην πρόσφατη εκστρατεία του Pierce, «Take Your Seat!». Μέσα από την εκστρατεία αυτή, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022, το Pierce αποσκοπεί να παρακινήσει γονείς, μαθητές, αποφοίτους, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό να αφήσουν το αποτύπωμά τους στο νέο Pierce East Campus υποστηρίζοντας το αθλητικό πρόγραμμα του Σχολείου.

Προχωρώντας σε μια σημαντική κίνηση γενναιοδωρίας, η UBITECH ένωσε τις δυνάμεις της με άλλες 74 οικογένειες της κοινότητας του Pierce, συγκεντρώνοντας από κοινού περισσότερα από €78.000. Συγκεκριμένα, η UBITECH, λαμβάνοντας υπό την αιγίδα της τμήμα του σταδίου στο East Campus, κάλυψε τα λειτουργικά έξοδα, την απόκτηση εξοπλισμού και τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του νεόδμητου Σταδίου Στίβου, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ανάπτυξη του πρωτοποριακού αθλητικού προγράμματος του Pierce.

Η συνεργασία μεταξύ του Pierce και της UBITECH αποδεικνύει, αφενός, την πίστη των δύο οργανισμών στη δύναμη του αθλητισμού και της εκπαίδευσης να διαμορφώνουν το μέλλον και, αφετέρου, δείχνει την προσήλωσή τους στην αριστεία, την καινοτομία και τη συμμετοχή στα κοινά. Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ David G. Horner, δήλωσε: «Η εκπαιδευτική φιλοσοφία του Pierce φέρνει στο προσκήνιο τη βιωματική μάθηση, την ατομική ευθύνη και τη συλλογική φροντίδα. Πιστεύουμε ότι αυτή η μορφή εκπαίδευσης είναι ένα δώρο που οδηγεί στην προσφορά με αποδέκτη όχι μόνο το άτομο αλλά και το κοινωνικό σύνολο. Μέσα από τη δωρεά της, η UBITECH δηλώνει την εμπιστοσύνη της στη μοναδική ικανότητα του Pierce να συμβάλει θετικά στην κοινωνία προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, συνιδρυτής και Business Innovation Director της UBITECH, θεωρεί ότι μέσω της συγκεκριμένης κίνησης καθίσταται σαφές πως η βιομηχανία οφείλει και πρέπει να βρίσκεται σε στενή επαφή με τον ακαδημαϊκό χώρο με όλους τους τρόπους και τα μέσα. «Οι δύο αυτοί χώροι αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. Στόχος της εκπαίδευσης είναι η τροφοδότηση της βιομηχανίας με υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ από την πλευρά της η βιομηχανία οφείλει να προσφέρει με κάθε ευκαιρία πίσω στην Παιδεία με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών και των προσφερόμενων γνωστικών αντικειμένων. Αυτός είναι ο βέλτιστος τρόπος συνεχούς αναβάθμισης και των δύο πυλώνων της χώρας μας».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights