Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Oneplus Open : ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Oneplus Open : ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

απο Kostas Gliatiotis

Το Oneplus Open, είναι το πρώτο Foldable smartphone της εταιρείας, και έρχεται με όλα όσα πρέπει, ξεχωρίζοντας όμως επίσης σε συγκεκριμένους τομείς. Είναι φυσικά αποτέλεσμα της συνεργασίας της Oneplus με τη Hasselblad, και αυτό εκτός από εξωτερικά σε εμφάνιση φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο με τις κάμερες που έχει το Open.

H βασική από αυτές χρησιμοποιεί έναν νέο τεχνικά και με εντυπωσιακή απόδοση αισθητήρα της Sony, κατασκευασμένο με διαφορετική τεχνική. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζει ότι θα έχει καλύτερα επίπεδα φωτισμού από το συνηθισμένο, και παρά το μέγεθος του στο 1/1.43″ έχει σύμφωνα με την Oneplus αλλά και την Sony, παρόμοια απόδοση με τον ΙΜΧ989 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας.

Η δεύτερη κάμερα με τον Ultrawide φακό έχει ένα σχετικά ευρύ πλάνο στις 114 μοίρες, έχει όμως και εδώ έναν αισθητήρα στα 48mp και συγκεκριμενα τον ΙΜΧ581 της Sony και πάλι, με μέγεθος και εδώ σημαντικά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο για κάμερα αυτού του είδους.

Το Oneplus Open έχει και μια τρίτη κάμερα με τηλεφακό και 3Χ οπτικό zoom που και πάλι ξεχωρίζει με ενδιαφέρον και πρακτικό τρόπο. Χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα στα 64mp που θεωρητικά και πρακτικά της δίνει καλύτερη απόδοση ακόμα και σε υψηλότερα επίπεδα ψηφιακού zoom.

Η εσωτερική του οθόνη έχει μέγεθος 7.82 ίντσες, είναι ένα LTPO 3.0 Panel με ρυθμό ανέωσης που αλλάζει ανάμεσα σε 1 και 120Hz ενώ έχει εντυπωσιακά επίπεδα φωτισμού που μπορούν να φτάσουν έως και τα… 2.800nits.  H Oneplus εχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση σην κατασκευή του μηχανισμού που ανοίγει και κλείνει την οθόνη με διαφορετικούς τρόπους.

Έχει λιγότερα μηχανικά μέρη από το συνηθισμένο προκειμένου να είναι πιο αξιόπιστος, είναι σημαντικά ελαφρύτερος και εύκολος στην κατασκευή του, ενώ επιτρέπει στο Open να ανοίγει και να κλείνει την οθόνη αυτή χωρίς να είναι ορατή κάποια… τσάκιση στο κέντρο της.

Αντίστοιχα και η εξωτερική οθόνη του Oneplus Open είναι κορυφαία τεχνικά, με ένα LTPO Panel και πάλι, ρυθμό ανανέωσης 10-120Hz και τα ίδια κορυφαία επίπεδα φωτισμού έως 2.800nits.

Το Oneplus Open έχει στο εσωτερικό του τον εντυπωσιακό σε συνολική απόδοση μέχρι και σήμερα, Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή της Qualcomm και η έκδοση που θα έρθει και επίσημα στη χώρα μας τον συνδυάζει με 16GB RAM και 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, η μπαταρία είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο με χωρητικότητα 4.805mAh ενώ φορτίζει και όσο γρήγορα πρέπει με 67w και μάλιστα με έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του Oneplus Open.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights