Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 40 NXTPAPER: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ

TCL 40 NXTPAPER: ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ

απο Kostas Gliatiotis

Το TCL 40 NXTPAPER είναι ένα νέο, προσιτό Smartphone από την εταιρεία, που έρχεται όμως με μια μοναδική στο είδος της οθόνη. Μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα σαν μια e-ink οθόνη για σημαντικά πιο ξεκούραστη ανάγνωση σε όλες τις συνθήκες, και μάλιστα σε δύο διαφορετικά modes με χρώμα ή χωρίς. Με αυτόν τον τρόπο, είναι με χαρακτηριστική άνεση το πιο “άνετο” στη χρήση Smartphone στην κατηγορία του και όχι μόνο.

Η οθόνη έχει όμως μια ακόμα μοναδική στην κατηγορία “δυνατότητα”. Έχει μια ειδική επίστρωση που μειώνει εντυπωσιακά την αντανάκλαση του φωτισμού από τον χώρο γύρω μας, με την εμπειρία να είναι απολαυστική σε όλες τις συνθήκες είτε βρισκόμαστε σε εσωτερικό χώρο και κάτω από μια λάμπα είτε σε εξωτερικό χώρο και κάτω από το φως του ήλιου.

Είναι ένα LCD Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, και μάλιστα ακόμα και στα δύο διαφορετικά NXTPAPER modes διατηρεί τον ρυθμό ανανέωσης υψηλότερα από μια συνηθισμένη e-ink Οθόνη προκειμένου να είναι εύχρηστη ενώ είναι… ξεκούραστη.

Το TCL 40 NXTPAPER έχει μια κάμερα με ανάλυση 50mp για φωτογραφίες με όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση σε αυτή την κατηγορία τιμής, ενώ σε πλήρη αντίθεση με κάποιες εταιρείες του ανταγωνισμού, διαθέτει και μια δεύτερη Ultrawide κάμερα στα 5ΜΡ για φωτογραφίες με σημαντικά μεγαλύτερο πλάνο.

O Helio G88 επεξεργαστης της Mediatek έχει τις επιδόσεις που περιμένει κανείς σε αυτή την κατηγορία τιμής, όμως στο TCL 40 NXTPAPER συνδυάζεται με 8GB RAM που σίγουρα δεν θεωρείται “δεδομένο” σε αυτή την κατηγορία τιμής, και βελτιώνει σημαντικά την συνολική απόδοση για καθημερινή χρήση.

Το γραφικό περιβάλλον της εταιρείας στην 5η πλέον έκδοση του, βρίσκεται “πάνω” από το Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google, και η εταιρεία έχει δεσμευθεί στην αναβάθμιση σε μια επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος και τις αλλαγές που αυτό θα φέρει.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του TCL 40 NXTPAPER έχει χωρητικότητα 5.010mAh ενώ φορτίζει και απόλυτα ικανοποιητικά με 33W.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights