Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL NXTPAPER 11: Το ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ Tablet

TCL NXTPAPER 11: Το ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ Tablet

απο Kostas Gliatiotis

To TCL NXTPAPER 11 είναι ένα νέο, προσιτό Tablet από την εταιρεία, για μια ακόμα φορά με ενδιαφέρουσες δυνατότητες που δεν θεωρούνται δεδομένες στην κατηγορία του. Η NXTPAPER οθόνη είναι προφανώς η πιο σημαντική από αυτές, στον τρόπο που αλλάζει την λειτουργία της για να είναι σημαντικά πιο ξεκούραστη σε ανάγνωση κειμένου και όχι μόνο.

Το NTXPAPER 11 όμως έρχεται με μερικές ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Η γραφίδα που υποστηρίζει, είναι σωστά σχεδιασμένη να λειτουργεί ασύρματα και με ξεχωριστό πλήκτρο για επιπλέον δυνατότητες.

Ακόμα πιο χρήσιμο όμως είναι το νέο PC Mode που αλλάζει σημαντικά το γραφικό περιβάλλον του NXTPAPER 11. H εμφάνιση και η λειτουργία του θυμίζει περισσότερο αυτή ενός υπολογιστή, με τις εφαρμογές να εμφανίζονται σε ξεχωριστά παράθυρα, και την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε πολλές από αυτές ταυτόχρονα.

H ίδια η οθόνη έχει προφανώς διαγώνιο 11 ιντσών όπως δηλώνει και η … ονομασία του NXTPAPER 11, είναι όμως και ένα LCD Panel με ανάλυση 2000×1200 Pixels που δεν θεωρείται δεδομένη σε αυτή την κατηγορία τιμής. Είναι όσο πιο φωτεινή και ζωντανή χρωματικά μπορεί να είναι, και για μια ακόμα φορά η τεχνολογία NXTVISION της TCL βελτιώνει σημαντικά την απόδοση της σε φωτογραφίες, βίντεο αλλά και παιχνίδια.

Στο εσωτερικό του NXTPAPER 11 βρίσκεται ένας επεξεργαστής της Mediatek και συγκεκριμένα ο Helio P60T, και συνδυάζεται με 4GB RAM στην βασική του έκδοση, αλλά και με 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Το Tablet έρχεται… αναμενόμενα με το TCL UI 5.0 και κάτω από αυτό βρίσκεται το Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights