Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Office Line: Νέα υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service

Office Line: Νέα υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service

απο Kostas Gliatiotis

Η Office Line Α.Ε., αναγνωρισμένη ηγέτιδα εταιρεία παροχής λύσεων cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ανακοινώνει το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας Cloud Landing Zone Review-as-a-Service, μιας ολοκληρωμένης υπηρεσίας που βοηθά τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν πλήρως την cloud υποδομή για την ανάπτυξή τους.

Μέσα από αυτή την υπηρεσία, η έμπειρη ομάδα τεχνικών συμβούλων της Office Line διασφαλίζει ότι η cloud υποδομή ενός οργανισμού είναι ασφαλής, συμμορφούμενη με τα κανονιστικά πλαίσια, λειτουργεί με βελτιστοποιημένα κόστη και είναι σε θέση να διασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών.

Με τη υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service ο κάθε οργανισμός μπορεί να αποκτήσει μια σειρά από οφέλη, όπως:

  • Ασφάλεια: Προστατεύει τα cloud workloads από κυβερνο-απειλές και ευπάθειες, εφαρμόζοντας τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς και πολιτικές ασφάλειας.
  • Βελτιστοποίηση κόστους: Βελτιστοποιεί τη δαπάνη σε cloud, βελτιστοποιώντας τη χρήση των πόρων και εξαλείφοντας τη σπατάλη.
  • Μελλοντική ανάπτυξη: Εξασφαλίζει την κατάλληλη αρχιτεκτονική της cloud υποδομής, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες και να υποστηρίζει την καινοτομία.
  • Συμμόρφωση: Εγγυάται τη συμμόρφωση με το ρυθμιστικό πλαίσιο και κανονιστικά πρότυπα που ισχύουν για τον κλάδο και την περιοχή του πελάτη.

Η Office Line διαθέτει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία για να παρέχει την υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service σε οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που επενδύουν στρατηγικά στην αξιοποίηση των cloud υπηρεσιών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους.  H εν λόγω υπηρεσία εντάσσεται στην ευρύτερη ομπρέλα των Cloud Managed Services που έχει αναπτύξει η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων της Office Line.

Αν ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία Cloud Landing Zone Review-as-a-Service από την Office Line, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@officeline.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.officeline.gr) για περισσότερες πληροφορίες.

Λίγα λόγια για την Office Line

Η Office Line A.E είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία Πληροφορικής, με ηγετική θέση στην παροχή λύσεων Cloud και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Ιδρύθηκε το 1997 και έπειτα από 25 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη φορά από τη Microsoft ως Country Partner Of The Year 2022, ενώ κατέχει αντίστοιχη αναγνώριση ως Partner Of The Year 2021, 2020 & 2019.  Με κύρια χαρακτηριστικά την πολύχρονη τεχνογνωσία και εξειδίκευση των πιστοποιημένων μηχανικών της, διακρίνεται για την πληθώρα πιστοποιήσεων με 5 Microsoft designations, όντας παράλληλα ο πρώτος Microsoft Fast Track Ready Partner για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, κατέχει 8 Microsoft Specializations για τη βαθιά και εκτεταμένη τεχνογνωσία της σε τεχνολογίες Microsoft και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και κατά ISO 27001:2013 για την ασφάλεια των δεδομένων, υιοθετώντας τα διεθνή επιχειρηματικά πρότυπα για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών πρακτικών. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα πελατών στην παγκόσμια αγορά, αποτελούμενη από πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς δημόσιου και τραπεζικού τομέα, καθώς και μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Οι κύριοι τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:

  • Modern Workplace
  • Cloud Infra & Apps
  • Data Solutions & Services
  • Cyber Security 
  • Adoption & Change

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights