Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Συνεργασία Omnitech και ASBIS Hellas, για τα Brands Canyon και AENO, με την Omnitech στον τομέα του εξουσιοδοτημένου service .

Συνεργασία Omnitech και ASBIS Hellas, για τα Brands Canyon και AENO, με την Omnitech στον τομέα του εξουσιοδοτημένου service .

απο Kostas Gliatiotis

Η Omnitech, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με την ASBIS Hellas, έναν από τους κορυφαίους διανομείς προϊόντων τεχνολογίας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Omnitech αναλαμβάνει την εξουσιοδοτημένη συντήρηση και επισκευή προϊόντων για τα Brands Canyon και AENO                        .

Η νέα συνεργασία συνδυάζει την αξιοπιστία και την εμπειρία της Omnitech στον τομέα της τεχνολογίας με την καινοτομία και την ποιότητα των Smartwatches της Canyon και Μικροσυσκευών SDA (Small Domestic Appliance) της ΑΕΝΟ.

Η Omnitech αναλαμβάνει την ευθύνη να παρέχει άριστες υπηρεσίες υποστήριξης στα κανάλια διανομής της ASBIS καθώς και στους τελικούς χρήστες των συσκευών  τεχνολογίας Canyon και AENO, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αξιοπιστία και λειτουργικότητα των προϊόντων.

O κ.Βασίλης Πετρόπουλος, Managing Director της Omnitech δήλωσε σχετικά : «Καλοσορίζουμε την εταιρία ASBIS Hellas στην Ελληνική αγορά και στον κλάδο των προιόντων τεχνολογίας. Η συνεργασία της Omnitech με την ASBIS Hellas δημιουργεί σε εμάς την ευκαιρία να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους κατόχους προιόντων τεχνολογίας της Canyon και ΑΕΝΟ και να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των καταναλωτών, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία  και απόδοση των προιόντων τεχνολογίας».                                                  .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες εξουσιοδοτημένου service προιόντων τεχνολογίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο  www.omnitech.gr και στο www.asbis.gr  ή τα brand websites https://canyon.eu/ & https://aeno.com/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights