Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Τι φέρνει το νέο iOS 17.1 σε όλα τα iPhone

Τι φέρνει το νέο iOS 17.1 σε όλα τα iPhone

απο Kostas Gliatiotis

To iOS 17.1 η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple για τις τελευταίες γενιές των iPhone είναι πλέον διαθέσιμο. Βλέπουμε σε βίντεο τις περιορισμένες αλλαγές που φέρνει, μερικές απαραίτητες διορθώσεις, και προσθήκες στα προηγούμενα μοντέλα.

Το iOS 17.1 δίνει επιπλέον επιλογές για το Stand By Mode στα iPhone 15 pro, Iphone 15 pro max, iPhone 14 pro, iPhone 14 pro max. Μπορεί κανείς πλέον να επιλέξει για πόση ώρα θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση στην οθόνη όσο είναι ενεργό το Stand By mode, αλλά και να επιλέξει αν θα εμφανίζεται το περιεχόμενο της ή όχι.

Βελτιώνει την λειτουργία του Action Button ώστε να μην πιέζεται κατά λάθος μέσα στην τσέπη, κάτι που είναι απορίας άξιο γιατί δεν είχε γίνει εξ αρχής. Με αυτόν τον τρόπο, το iPhone 15 Pro και το Iphone 15 Pro Max χρησιμοποιεί τον αισθητήρα του faceID για να καταλάβει πότε δεν το χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του και “αγνοεί” την πίεση στο action button.

Το airdrop αποκτά τη δυνατότητα να συνεχίζει την μεταφορά μέσω του iCloud αρκεί να υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο, με προφανώς τον περιορισμό του όγκου δεδομένων όταν χρησιμοποιείται δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για την μεταφορά των αρχείων αυτών.

Η εφαρμογή της μουσικής μπορεί πλέον να αποθηκεύσει σαν “αγαπημένα” ολόκληρα albums αλλά και Playlists που έχουμε δημιουργήσει, ενώ έρχεται και με ένα νέο σετ από art images.

Στο iOS 17.1 η δυνατότητα να εμφανίζει τον… φακό στο Dynamic Island έχει προστεθεί πλέον και στα iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς μέχρι σήμερα γιατί αποτελούσε “προνόμιο” των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για όλα τα iPhones που αναβαθμίστηκαν ήδη σε iOS 17 πριν λίγο καιρό με την επίσημη διάθεση του, και με εξαίρεση τις βελτιωσεις που αφορούν συγκεκριμένα νεότερα μοντέλα, οι αλλαγές που αυτό φέρνει είναι θεωρητικά διαθέσιμες στο σύνολο των προηγούμενων αυτών συσκευών της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights