Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung One UI 6 και Android 14

Samsung One UI 6 και Android 14

απο Kostas Gliatiotis

H Samsung ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης σε Android 14 και το νεότερο One UI 6 γραφικό της περιβάλλον. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε μερικές από τις βασικές αλλαγές και προσθήκες που αυτό φέρνει στις συσκευές της εταιρείας. Η αναβάθμιση σε One UI 6 και Android 14 έχει ξεκινήσει από τη σειρά των Galaxy S23 και σταδιαδικά θα επεκταθεί και σε άλλα και παλαιότερα Smartphones της Samsung.

Το One UI 6 φέρνει αλλαγές στην εφαρμογή της κάμερας, στον τρόπο που επιλέγεις την ανάλυση σε κάθε φωτογραφία. Πλέον αναφέρεται στην εφαρμογή ανάλυση για κάθε φωτογραφία, και όχι η διαφορετική αναλογία πλευρών και η επιλογή για πλήρη ανάλυση μόνο. Αντίστοιχα και στην εγγραφή βίντεο, το μενού με τις διαθέσιμες αναλύσεις είναι πιο πρακτικό και άμεσο.

Η εφαρμογή της συλλογής έχει πλέον πιο άμεση πρόσβαση στις δυνατότητες επεξεργασίας σε κάθε φωτογραφία. Από το object remover και το picture remaster μέχρι όλες τις επιλογές για αλλαγή μεγέθους, διαθέσιμα φιλτρα και όχι μόνο. Μάλιστα, οι πληροφορίες για κάθε φωτογραφία περιλαμβάνουν πλέον και τις επιλογές για την επεξεργασία τους.

Το One UI 6 έρχεται με έναν διαφορετικό πίνακα ειδοποιήσεων, και διαφορετική εμφάνιση στις συντομεύσεις που αυτός περιέχει. Η ρύθμιση της φωτεινότητας γίνεται επίσης πιο άμεσα από τον πίνακα αυτό, ενώ η Samsung διατηρεί σωστά τις ξεχωριστές επιλογές για Bluetooth και Wi-fi.

Η οθόνη κλειδώματος μπορεί να έχει διαφορετικό σε μέγεθος ρολόι, το οποίο πλέον μπορεί να μετακινηθεί και σε διαφορετικό σημείο της οθόνης. Αντίστοιχα υπάρχουν νέα widgets για τον καιρό, με πιο “ευχάριστα” animations αλλά και περισσότερες πληροφορίες. Ένα νέο widget για την κάμερα, πλέον δίνει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε αυτή, και συγκεκριμένα το mode που θέλουμε από την οθόνη αναμονής.

Μια ακόμα χρήσιμη προσθήκη είναι η δυνατότητα δημιουργίας backup των δεδομένων από το Galaxy Smartwatch μας. Μέσω του smart switch μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα από το ρολόι μας μαζί με αυτά του smartphone ώστε να μπορούμε να τα επαναφέρουμε και στα δύο.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση περιλαμβάνουν και την συντόμευση στον πίνακα ειδοποιήσεων για την εφαρμογή μουσικής. Αυτή έχει πλέον μια σαφώς πιο “όμορφη” εμφάνιση με μια… κυματομορφή να παρουσιάζεται στην μπάρα προόδου για κάθε τραγούδι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights