Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ: Pixel Fold Review

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ: Pixel Fold Review

απο Kostas Gliatiotis

To Google Pixel Fold είναι το πρώτο Foldable Smartphone της εταιρείας και αυτό φαίνεται σε πολλούς τομείς και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό είναι θεωρητικά το αναλυτικό του review μετά από αρκετές ημέρες που το έχω πλέον στα χέρια μου. Disclaimer: Το Google Pixel Fold μου το παραχώρησε προσωρινά το brandphones.gr για την δοκιμή του.

 

Το πρώτο Foldable Smartphone της Google έχει πολλές και ενοχλητικές αδυναμίες σε σύγκριση με κάθε άλλη πρόταση στην ίδια κατηγορία. Η εσωτερική του οθόνη έχει ενοχλητικές αντανακλάσεις από τον φωτισμό στο χώρο γύρω της, δεν προσαρμόζει σωστά πολλές δημοφιλείς εφαρμογές στο μέγεθος της, έχει περιορισμένο εύρος προσαρμογής του ρυθμού ανανέωσης και είναι ένα χρωματικά απλά ικανοποιητικό Panel.

Φαίνεται μάλιστα ενοχλητικά και το σημείο που διπλώνει, ακόμα και σε σύγκριση με τις συσκευές της Samsung που παραδοσιακά ποτέ δεν ήταν οι καλύτερες σε αυτόν τον τομέα.

Ακόμα περισσότερο όμως ενοχλεί ο μηχανισμός που διπλώνει τα δύο τμήματα του Pixel Fold. Δεν ανοίγει πλήρως, εκτός αν κάποιος το προσπαθήσει συγκεκριμένα αφού ξεδιπλώνει τη συσκευή για να χρησιμοποιήσει την οθόνη.

Οι επιδόσεις του Tensor G2 επεξεργαστή που σχεδιάζει η ίδια η Google, και βασίζεται σε μεγάλο μέρος στη σειρά Exynos της Samsung, απέχει πολύ από τις επιδόσεις που πρέπει να έχει σε αυτή την κατηγορία και την εποχή που έγινε επίσημα διαθέσιμο το Pixel Fold.

Η αρχιτεκτονική του είναι ίδια με αυτή του Snapdragon 888 της Qualcomm, ενός τριών χρονών πλέον επεξεργαστή. Αντίστοιχα και οι επιδόσεις του δεν είναι αυτό που θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια κάποιος, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η συχνή αύξηση της θερμοκρασίας λειτουργίας του Pixel Fold μειώνει την απόδοση αυτή γρήγορα και ακόμα περισσότερο.

Η μπαταρία του Pixel Fold είναι ένας ακόμα τομέας όπου το Foldable smartphone της Google δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό του. Η διάρκεια της ακόμα και με περιορισμένη χρήση της εσωτερικής οθόνης, είναι κατώτερη από ότι περιμένει κανείς, και είναι δύσκολο με μέτρια χρήση να βγάλει ακόμα και μια ημέρα.

Τέλος, προφανώς και για το είδος τους, οι κάμερες του Pixel Fold είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητικές. Τεχνικά είναι παρόλα αυτα τρεις διαφορετικές κάμερες από αυτό που προσφέρει η σειρά των Pixel 7, Pixel 7 Pro. Οι φωτογραφίες που μπορούν να βγάλουν είναι κοντά στο καλύτερο που μπορεί να πετύχει ένα Foldable Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights