Αρχικη APPS / GAMES Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ «THE BEAR» ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ 3Ο ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ DISNEY+

Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ «THE BEAR» ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ 3Ο ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ DISNEY+

απο Kostas Gliatiotis

Το Disney+ ανακοινώνει ότι η βραβευμένη πρωτότυπη σειρά, παραγωγής FX, «The Bear»ανανεώθηκε για τον τρίτο κύκλο. Οι δύο πρώτοι κύκλοι είναι τώρα διαθέσιμοι στο Disney+ στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

 

«Η πρωτότυπη σειρά The Bear, η οποία κέρδισε το κοινό από τον πρώτο κύκλο και σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία με τον δεύτερο, έχει εξελιχθεί σε ένα πολιτιστικό φαινόμενο», δήλωσε ο Nick Grad, Πρόεδρος του FX Entertainment. «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior και την υπόλοιπη δημιουργική ομάδα, καθώς και με ένα λαμπερό καστ, με επικεφαλής τους Jeremy Allen White, Ayo Edebiri και Ebon Moss-Bachrach. Αυτό που κατάφεραν οι ίδιοι μαζί με την ομάδα παραγωγής  είναι πραγματικά αξιοσημείωτο και τόσο εμείς, όσοι και οι συνεργάτες μας στο Hulu και το Disney+, μαζί με τους fans, ανυπομονούμε για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του The Bear».

 

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, είναι υποψήφιος για 13 βραβεία Emmy®, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Καλύτερης Κωμικής Σειράς, βραβείων ερμηνείας για τους Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal και Oliver Platt, καθώς και υποψηφιότητες για σενάριο, σκηνοθεσία, σχεδιασμό και παραγωγή, μοντάζ εικόνας, μοντάζ ήχου και μίξης ήχου. Η σειρά, η οποία έχει αποθεωθεί από τους κριτικούς, τιμήθηκε για τον πρώτο κύκλο της με το βραβείο TV Program of the Year από το AFI και έχει συγκεντρώσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων WGA Award, PGA Award, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award και ACE Eddie Award. Επιπλέον, ο Jeremy Allen White κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, βραβεία SAG και Critics Choice, για Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία σε κωμική σειρά.

 

O δεύτερος κύκλος της σειράς, ακολουθεί τον Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), τη Sydney Adamu (Ayo Edebiri) και τον Richard «Richie» Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) καθώς εργάζονται σκληρά, για να μεταμορφώσουν το βρώμικο σαντουϊτσάδικο τους. Καθώς αλλάζουν ριζικά το εστιατόριο, αλλάζουν και οι ίδιοι, μέσα από το δικό τους προσωπικό ταξίδι, καθώς ο καθένας αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν και να αναμετρηθεί με το ποιός θέλει να είναι στο μέλλον.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, αποδεικνύεται ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από τη λειτουργία ενός εστιατορίου είναι το άνοιγμα ενός νέου. Η ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει από την τρελή γραφειοκρατία της αδειοδότησης και των εργολάβων μέχρι την όμορφη και δημιουργική αγωνία του σχεδιασμού του νέου μενού. Η μετάβαση αυτή, δίνει μια νέα οπτική στην έννοια της φιλοξενίας. Καθώς όλο το προσωπικό αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με νέες μεθόδους συνεργασίας και να ξεπεράσει τα όρια των ικανοτήτων και των σχέσεων του, μαθαίνει επίσης τι σημαίνει να υπηρετείς, τόσο τους πελάτες όσο και ο ένας τον άλλον.

 

Η πρωτότυπη σειρά του FX «The Bear», δημιουργήθηκε από τον Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven) της Super Frog, Josh Senior και Matty Matheson, ενώ παραγωγός είναι ο Tyson Bidner (Ramy). Η σειρά είναι μια παραγωγή της FX Productions.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights