Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT3 : ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

Realme GT3 : ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ

απο Kostas Gliatiotis

Το Realme GT3 είναι ένα ακόμα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone από την εταιρεία, που δυστυχώς δεν ήρθε επίσημα στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη. Στην παρουσίαση του, η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίσει την μπαταρία του με 240W παρότι ποτέ αυτό δεν ήταν κριτήριο επιλογής ενός smartphone στην κατηγορία τιμής του Realme GT3.

Είναι όμως ενδιαφέρον αν μη τι άλλο μέχρι και σήμερα σε πολλούς ακόμα τομείς. Ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του παραμένει πιο ισχυρός από οτιδήποτε θα χρειαστεί κανείς στην καθημερινότητα του και με πολύ καλή ενεργειακή απόδοση. Στην έκδοση του Realme GT3 που έχω στα χέρια μου, συνδάζεται μάλιστα με 16GB RAM αλλά και 256GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η οθόνη του είναι ένα AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz που είναι έστω και λίγο “υψηλότερος” από το συνηθισμένο, ενώ είναι ένα αρκετά φωτεινό panel με μέγιστη θεωρητική φωτεινότητα τα 1.400nits. Η διαγώνιος στις 6.72 ίντσες την κάνει και αρκετά μεγάλη σε μέγεθος ενώ με ανάλυση 2772×1240 Pixels είναι αρκετά πιο λεπτομερής από ένα FullHD+ Panel.

Οι κάμερες του Realme GT3 θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι απλά ικανοποιητικές για την κατηγορία του. Η βασική από αυτές χρησιμοποιεί τον μέχρι και σήμερα ιδιαίτερα ικανό ΙΜΧ766 αισθητήρα της Sony στα 50mp με μεγάλο φυσικό μέγεθος στο 1/1.56″ αλλά και OIS στον φακό του.

Η δεύτερη κάμερα όμως με τον Ultrawide φακό συνεχίζει δυστυχώς να έχει ανάλυση 8mp που είναι περιορισμένη αρκετά για φωτογραφίες με τόσο μεγάλο πλάνο. Τέλος η τρίτη κάμερα έχει έναν… μικροσκοπικό φακό για φωτογραφίες από πραγματικά πολύ μικρή απόσταση, και ανάλυση 2mp.

Tέλος, όντως το Realme GT3 φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα με 240W και προφανώς ο φορτιστής αυτός περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του. Παρότι προφανώς το να μπορεί να γεμίσει κανείς πλήρως την μπαταρία του σε λιγότερο από 15 λεπτά είναι σίγουρα εντυπωσιακό, ποτέ δεν ήταν κριτήριο επιλογής ενός τηλεφώνου και πόσο μάλλον σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights