Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy Watch6, Watch6 Classic: Καθημερινός σύντροφος

Samsung Galaxy Watch6, Watch6 Classic: Καθημερινός σύντροφος

απο Kostas Gliatiotis

Ένα Smartwatch πρέπει να είναι σχεδιασμένο να καλύπτει όλες τις καθημερινές μας «ανάγκες» στην καταγραφή της άσκησης μας, την παρακολούθηση της φυσικής μας κατάστασης, και να συνδυάζει όλες τις δυνατότητες του με στυλ που να μας ταιριάζει.

Για τη Samsung, το νέο Galaxy Watch6 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Το Galaxy Watch6 Classic συνδυάζει το πιο «κλασικό» στυλ με την πρακτική περιστρεφόμενη στεφάνη που προσφέρει έναν εύκολο τρόπο χειρισμού και πλοήγησης σε όλες τις δυνατότητες του.

Όμως οι επιλογές δεν … τελειώνουν εδώ. Το Galaxy Watch6 και το Galaxy Watch6 Classic είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ μας. Η έκδοση των 40/43mm, συνδυάζει ένα μικρότερο μέγεθος που ταιριάζει σε διαφορετικό κοινό, χωρίς όμως να «θυσιάζει» τις δυνατότητες και τον ίδιο εκπληκτικόσχεδιασμό. Η έκδοση των 44/47mm έρχεται με μια μεγαλύτερη σε μέγεθος οθόνη, και με ένα πιο «σπορ» χαρακτήρα.

Ταυτόχρονα, μπορεί κανείς να διαλέξει και την έκδοση με eSIM για αυτόνομη πρόσβαση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, που μας προσφέρει την επιπλέον ευκολία του να μπορούμε να … αποσυνδεθούμε από το Smartphone μας όταν αθλούμαστε και όχι μόνο, χωρίς όμως να χάνουμε την επαφή με αυτούς που θέλουμε να επικοινωνήσουμε.

Όποια έκδοση των Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic και να διαλέξει κανείς όμως, ένα είναι σίγουρο. Η πολυτέλεια και η ποιότητα είναι δεδομένη. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, και με Gorilla Glass να προστατεύει την οθόνη τους, έχουμε την «ασφάλεια» ότι το smartwatch μας δεν θα μας… εγκαταλείψει.

Για την Samsung, ένα Smartwatch είναι ένα εργαλείο που πρέπει όμως να ταιριάζει με εμας και το στυλ μας. Να μας ακολουθεί στην καθημερινότητα μας, να μας την κάνει πιο εύκολη, και να μας ενημερώνει για όλα όσα χρειαζόμαστε. Από την παρακολούθηση της ευεξίας, της ξεκούρασης και του ύπνου μας και φυσικά της φυσικής μας κατάστασης και της άθλησης. Με το Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει στον δικό του χαρακτήρα.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights