Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H HONOR συνεχίζει την ανάπτυξη στην Ευρώπη

H HONOR συνεχίζει την ανάπτυξη στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Η αγορά των Smartphones βρίσκεται σε μια συνολικά “δύσκολη” περίοδο τουλάχιστον στην Ευρώπη. Για σχεδόν όλους τους κατασκευαστές, το 2023 στο σύνολο του αλλά και ανά τρίμηνο, έχει φέρει χαμηλότερες πωλήσεις αν και η πτωτική τάση έχει μειωθεί σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Αυτό όμως δεν ισχύει για την Honor, η οποία σταθερά βελτιώνει την θέση της στην Ευρωπαϊκή αγορά ξανά μετά από χρόνια, αυξάνοντας τις πωλήσεις και το ποσοστό της.

Συνολικά το τρίτο τρίμηνο του 2023 έκλεισε με 11% χαμηλότερες πωλήσεις Smartphones, με την Honor παρόλα αυτά να φτάνει στην πρώτη… πεντάδα των κατασκευαστών και να είναι η μοναδική εταιρεία με αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων της.

Τα Honor Magic 5 Pro και το εντυπωσιακό Honor Magic V2 Foldable Smartphone της εταιρείας, ξεχωρίζουν έτσι και αλλιώς από τον ανταγωνισμό τους, ήταν όμως και αυτά που “γνώρισαν” την νέα HONOR στην Ευρωπαϊκή αγορά και βοήθησαν στην ανοδική πορεία της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights