Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα Χριστούγεννα έρχονται με απεριόριστα data από τη Vodafone

Τα Χριστούγεννα έρχονται με απεριόριστα data από τη Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να μπουν στο γιορτινό κλίμα από νωρίς προσφέροντας απεριόριστα data για 7 ημέρες με μόλις 2,9 ευρώ. Έτσι όλοι μπορούν να προετοιμαστούν για τις γιορτές χωρίς περιορισμούς και παράλληλα να συμμετέχουν σε κλήρωση με δώρο 2 iPhone 15 Pro Max 256GB.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 22/11 έως και την Πέμπτη 7/12 όλοι οι πελάτες συμβολαίου, εταιρικού, οικιακού και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 7 μέρες με μόλις 2.90€

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του My Vodafone App ή μπαίνοντας στο link https://bit.ly/prexmas23, καθώς και με τους παρακάτω τρόπους αποστολής μηνυμάτων:

  • Για πελάτες συμβολαίου: στέλνοντας Κ στο 1339
  • Για πελάτες οικογενειακών προγραμμάτων: στέλνοντας Ν στο 1339
  • Για πελάτες με καρτοπρόγραμμα: στέλνοντας N στο 1252

Με την ενεργοποίηση της προσφοράς έως και 07/12 μπαίνουν όλοι αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο 2 iPhone 15 Pro Max 256GB.

Περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού: Διαγωνισμοί < Vodafone Ελλάδας | Vodafone.gr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights