Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα από τη Vodafone

Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα από τη Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες για να απολαύσουν απεριόριστο Internet από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους και να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όλες τις γιορτινές στιγμές που ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, από τις 8/12 έως και τις 3/1 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση απεριόριστου Mobile Internet για 10 ημέρες, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο https://bit.ly/XmasOffer_2023

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights