Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Έξυπνα δώρα και στις γιορτές από το flip.gr

Έξυπνα δώρα και στις γιορτές από το flip.gr

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Black Friday, το flip.gr βάζει τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη γκάμα από refurbished smartphones και tablets σε ασύγκριτες τιμές. Καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τις φετινές γιορτές, τι καλύτερο από το να χαρίσει κανείς στους αγαπημένους του ένα ξεχωριστό και έξυπνο δώρο!

Στο flip.gr υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία από refurbished smartphones και tablets από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίες παραδίδονται στην πόρτα σας γρήγορα και με ασφάλεια. Ανακαλύψτε τις καλύτερες, πιο αξιόπιστες και πλήρως ελεγμένες refurbished συσκευές και επιλέξτε την ιδανική για τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε τιμές που θα σας εκπλήξουν.

Μέσα από μια εκτεταμένη γκάμα smartphones και tablets, το flip.gr μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε διαφορετική ανάγκη και budget. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό δώρο είτε ή για προσωπικό, προς τον φίλο, την κολλητή, το παιδί που μεγάλωσε αρκετά και ζητά το πρώτο του smartphone ή tablet, ακόμα και για τη γιαγιά ή τον παππού που μπήκαν για πρώτη φορά στην κοινότητα του Facebook και θέλουν πλέον να παρακολουθούν τα νέα στο κινητό τους, το flip.gr έχει τη λύση για την πιο γιορτινή έκπληξη της χρονιάς.

Κάθε συσκευή από το flip.gr, έρχεται στα χέρια σας σε 3 έως 5 μέρες, μέσα σε μια υπέροχη συσκευασία, απλά και σίγουρα και με εγγύηση 2 ετών, διασφαλίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για ποιοτικά refurbished smartphones και tablets. Με το flip.gr δεν κάνετε μόνο μια έξυπνη επιλογή από άποψη κόστους, αλλά συμμετέχετε και ενεργά στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και της βιωσιμότητας του πλανήτη. Για κάθε refurbished συσκευή που αγοράζετε από το flip.gr, σημαίνει πως μια καινούργια λιγότερη κατασκευάστηκε, χρησιμοποιήθηκε και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε να μαζεύει σκόνη σε κάποιο ντουλάπι. Επιλέγοντας μια refurbished συσκευή, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοντέλα των αμέσως προηγούμενων ετών, σε ασυναγώνιστη τιμή και με την ασφάλεια και εγγύηση ενός καινούργιου.

Όλες οι συσκευές που φτάνουν στο επισκευαστικό κέντρο της Flip στη Ρουμανία, περνούν από ένα ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο 67 σημείων, πιστοποιώντας την καλή τους λειτουργία, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της συσκευής. Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιο από τα εξαρτήματα δεν λειτουργεί ή είναι ελαττωματικό, αντικαθίσταται από καινούργιο. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή που φτάνει στα χέρια σας, είναι σαν καινούργια! Τέλος, ανάλογα με την κατάστασή της συσκευής που διαπιστώνεται μετά τους ελέγχους και τη διαδικασία του refurbishment, η Flip κατηγοριοποιεί το τελικό προϊόν, σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: Καλό, Πολύ καλό, Άριστο και Σαν Καινούργιο και συνοδεύεται από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Με αυτό τον τρόπο, ξέρετε ακριβώς τι αγοράζετε, χωρίς άκαρπες διαπραγματεύσεις και κυρίως, με ασφάλεια.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να Flipάρετε, χαρίζοντας ένα «έξυπνο» δώρο, ανακαλύπτοντας την ομορφιά της refurbished mobile τεχνολογίας και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη σας για τον πλανήτη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights