Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI MateBook D14 2023: Η δυναμική επιστροφή της Huawei στην κατηγορία των Laptops

HUAWEI MateBook D14 2023: Η δυναμική επιστροφή της Huawei στην κατηγορία των Laptops

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei έχει αποδείξει χωρίς καμία αμφιβολία πλέον, ότι μπορεί να ξεχωρίσει με κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας σε κάθε κατηγορία που συμμετέχει. Στην αγορά των Laptops, έχει κάνει επίσημα διαθέσιμη στο παρελθόν μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά μοντέλα, ώστε να μπορεί ο καθένας να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του και μάλιστα να επιλέγει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται στην καθημερινότητα του.

Η εταιρεία λοιπόν, επιστρέφει δυναμικά στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών, τώρα με το νέο MateBook D14 2023 και πολύ… σύντομα με ακόμα περισσότερα μοντέλα, όπως το νέο Matebook D16 που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο Dubai.

Το HUAWEI Matebook D14 2023 συνδυάζει όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, όπως πολυτελή και ποιοτική κατασκευή και μοναδικό σχεδιασμό, με επιδόσεις και χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν.

Η FullView οθόνη των 14 ιντσών έχει ανάλυση 1920×1200 Pixels, για την σωστή προβολή HD περιεχομένου και αναλογία πλευρών 16:9 που συνδυάζει την άνετη χρήση γραφείου με την ευχάριστη προβολή πολυμέσων. Με αναλογία αντίθεσης 800:1 και πιστοποίηση από την TUV για την λειτουργία της χωρίς flicker αλλά και ξεκούραστη πολύωρη χρήση είναι ένα Panel που ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Μάλιστα, το εντυπωσιακά μικρό πλαίσιο γύρω από την οθόνη του HUAWEI Matebook D14 κάνει την εμπειρία θέασης ακόμα πιο απολαυστική, ενώ το βοηθά να διατηρεί και τις συνολικές του διαστάσεις σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα.

Κατασκευασμένο στο σύνολο του από αλουμίνιο, το Matebook D14 2023 συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο δύο πολύ σημαντικά «χαρακτηριστικά». Την πολυτέλεια που πρέπει να έχει, σε εμφάνιση αλλά και χρήση ένα laptop από μια κορυφαία εταιρεία, αλλά και την ποιότητα κατασκευής που θα μας επιτρέψει να το… κουβαλάμε καθημερινά μαζί μας χωρίς να φοβόμαστε για την αντοχή και αξιοπιστία του.

Όμως έχει και ένα ακόμα πλεονέκτημα, που είναι η διατήρηση του βάρους σε λογικά επίπεδα, αφού με δεδομένη και την μεγάλη σε διάρκεια μπαταρία στο εσωτερικό του, το Matebook D14 2023 έχει βάρος μόλις 1.38 κιλά.

Ένα κορυφαίο Laptop όμως πρέπει να έχει και τις επιδόσεις που θα καλύψουν όλες τις επαγγελματικές και μη απαιτήσεις μας. Το Matebook D14 2023 έρχεται στη χώρα μας με επεξεργαστή 12ης γενιάς της Intel και συγκεκριμένα τον intel i5-1240p που συνδυάζει την απόδοση των 12 πυρήνων επεξεργασίας με την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας χάρη στα δύο διαφορετικά «σετ» τους που ενεργοποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιούμε.

Μάλιστα, για να μπορεί να κάνει πάντα αυτό που θα του… ζητήσουμε, το HUAWEI Matebook D14 2023 έρχεται με 16GB RAM για να έχουμε πάντα ενεργές τις εφαρμογές που χρειαζόμαστε αλλά και 512GB αποθηκευτικού χώρου σε έναν εντυπωσιακά γρήγορο NVMe δίσκο.

Ένα Laptop λοιπόν, πρέπει να είναι πολυτελές, να είναι ταχύτατο για ότι χρειαστούμε, να έχει μια κορυφαία οθόνη και φυσικά μια αντίστοιχα πολύ καλή μπαταρία. Το ζητούμενο είναι να προσφέρει όλα αυτά, και μια μοναδική εμπειρία καθημερινής χρήσης, με λογικό κόστος για να είναι προσβάσιμο από ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Όλοι αυτοί οι… στόχοι είναι κάτι εύκολο για την HUAWEI, και με το Matebook D14 2023 το δείχνει για μια ακόμα φορά με τον καλύτερο τρόπο. Με τιμή πώλησης 899 ευρώ επίσημα στη χώρα μας, το νέο Laptop της εταιρείας είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών που ξεχωρίζει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights