Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ H οικογένεια Galaxy FE φέρνει την εμπειρία Galaxy για όλους

H οικογένεια Galaxy FE φέρνει την εμπειρία Galaxy για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Για την Samsung η εμπειρία χρήσης των Galaxy Smartphones είναι κάτι προσβάσιμο σε όλους, μέσα από μια μεγάλη γκάμα από Smartphones, Tablets και Wearable προϊόντα. Η σειρά των Galaxy FE ήρθε για να φέρει επιλογές σε όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία αυτή.

Galaxy S23 FE: Μια επική εμπειρία ξεκινά.

Το Galaxy S23 FE έρχεται να προσφέρει τον σχεδιασμό των Galaxy S23 Series, σε συνδυασμό με επαγγελματικού επιπέδου κάμερες για να έχουμε πάντα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θέλουμε. Η βασική του κάμερα παράγει φωτογραφίες με υψηλή λεπτομέρεια χάρη στην ανάλυση των 50MP ενώ όταν θέλουμε να φέρουμε πιο κοντά αυτό που φωτογραφίζουμε, η κάμερα με το 3Χ οπτικό zoom είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή φωτογραφία.

Με το Nightography Mode που διαθέτει το Galaxy S23 FE, οι φωτογραφίες μας σε χαμηλό φωτισμό είναι ρεαλιστικές χρωματικά και με λεπτομέρεια.

Όμως το Galaxy S23 FE έχει και τα «εργαλεία» που χρειαζόμαστε για να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες και τα βίντεοό μας. Το Pro Mode μας επιτρέπει να ρυθμίσουμε εμείς όλες τις … παραμέτρους όπως η τιμή του ISO και το Shutter Speed για την φωτογραφία με το στυλ που εμείς θέλουμε.

Η φωτογραφία και το βίντεο όμως είναι μόνο ένα «κομμάτι» των ικανοτήτων του Galaxy S23 FE. Εξοπλισμένο με έναν ισχυρό επεξεργαστή στο εσωτερικό του μπορεί να καλύψει τις Gaming απαιτήσεις μας, όπως και κάθε άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας.

Η φωτεινή Dynamic AMOLED 2X οθόνη του, προσαρμόζει τον ρυθμό ανανέωσης για ομαλή εμπειρία χρήσης, ενώ έχει την… ζωντάνια χρωματικά που κάνει την εμπειρία εκπληκτική.

Τέλος, η μπαταρία με χωρητικότητα 4.500mAh στο εσωτερικό του Galaxy S23 FE μπορεί να φορτίσει στο 50% σε μισή ώρα με τον φορτιστή των 25W.

Galaxy Tab S9 FE: Η εμπειρία της μεγάλης οθόνης.

Το Galaxy Tab S9 FE είναι η νεότερη και οικονομικά πιο «προσιτή» προσθήκη στην οικογένεια των tablets της Samsung. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με οθόνη 12.4 ιντσών για το Galaxy Tab S9 FE+ και 10.9 ίντσες για το Galaxy Tab S9 FE, ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που να ταιριάζει στις δικές του ανάγκες.

Σε όλες τις εκδόσεις του όμως, έρχεται με πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο γλυκό νερό* και τη σκόνη**, για να μας… προστατεύει από μικροατυχήματα. Η υποστήριξη του S-Pen προσφέρει επαγγελματικές και δημιουργικές δυνατότητες στο tablet μας και η οθόνη των 90Hz και στις δύο εκδόσεις του Galaxy tab S9 FE, προσφέρει ομαλή εμπειρία χρήσης.

Σχεδιασμένο να εξυπηρετεί και τις ανάγκες για επικοινωνία, το Galaxy Tab S9 FE έχει μια Selfie κάμερα που μας διατηρεί πάντα στο κέντρο του πλάνου σε video κλήσεις για την καλύτερη εμπειρία.

 

Galaxy Buds FE: Ποιότητα ήχου και «ηρεμία»

Τα νέα Galaxy Buds FE έρχονται με άνετο και εργονομικό σχεδιασμό που κάνει την πολύωρη χρήση τους μια εκπληκτική εμπειρία.

Η ενεργή ακύρωση θορύβων (ANC) αναλαμβάνει να αναγνωρίσει τους ήχους και τον θόρυβο στο χώρο γύρω μας, και να μας … απομονώσει από αυτούς όταν το θέλουμε. Η ηχητική ποιότητα μπορεί να μας προσφέρει την εμπειρία ακρόασης που θέλουμε.

Κάθε ένα από τα ακουστικά έχει έναν μεγάλο σε φυσικό μέγεθος «οδηγό» στο εσωτερικό του, που εξασφαλίζει τον καλύτερο δυνατό ήχο σε όλες τις συχνότητες. Με δυνατό μπάσο όταν το θέλουμε, και την πιστότητα ήχου που ολοκληρώνει την απόλαυση της αγαπημένης μας μουσικής.

Διαθέσιμα σε 2 χρώματα (White & Graphite) για να διαλέξει ο καθένας αυτό που ταιριάζει στο δικό του στυλ, τα Galaxy Buds FE έρχονται για να κάνουν την εμπειρία ήχου Galaxy προσβάσιμη.

*Το Galaxy Tab S9 FE, το Tab S9 FE+ και το S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1,5 μέτρο, για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κανονικής φθοράς.**Η πιστοποίηση ανθεκτικότητας στη σκόνη βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής από τρίτο μέρος: 2kg σκόνης ταλκ (μεγ. διάμετρος 0,05mm) ανά κυβικό μέτρο σκορπίστηκαν σε έναν θάλαμο δοκιμών που περιέβαλλε τη συσκευή (η πίεση του αέρα μέσα στη συσκευή διατηρήθηκε κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Πιστοποίηση IP6X. Η ανθεκτικότητα στη σκόνη ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

  • “ Βρείτε τη νέα σειρά FE στο Samsung.com/gr
  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights