Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Αυτό είναι το Vivo X100 Pro με Zeiss κάμερες ! (video)

Αυτό είναι το Vivo X100 Pro με Zeiss κάμερες ! (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Vivo X100 Pro είναι το νεότερο και καλύτερο φωτογραφικά smartphone της εταιρείας που θα έρθει επίσημα και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έχει τρεις κάμερες σχεδιασμένες για μια ακόμα φορά σε συνεργασία με την Zeiss, και οι δύο από αυτές έρχονται με σημαντικές βελτιώσεις.

Η βασική κάμερα του Vivo X100 Pro συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον IMX989 αισθητήρα της Sony με φυσικό μέγεθος τύπου μιας ίντσας, και εντυπωσιακή απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Συνεχίζει να είναι ο αισθητήρας με το μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος και τα πλεονεκτήματα που αυτό έχει σε όλες τις συνθήκες αλλά ειδικά σε χαμηλότερο φωτισμό.

Η κάμερα με τον περισκοπικό φακό είναι νέα, και χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα των 50mp με 4.3Χ οπτικό zoom πλέον και εδώ με έναν σημαντικά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο αισθητήρα για κάμερα αυτού του είδους. Εννοείται με μηχανική σταθεροποίηση στον φακό αλλά και έως 100X ψηφιακό Zoom.

Τέλος η τρίτη Ultrawide κάμερα έχει και αυτή πλέον ονομαστική ανάλυση 50mp και ένα ευρύ πλάνο στις 119 μοίρες ενώ έχει προφανώς και Auto focus που μέχρι και σήμερα δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένο για άλλες εταιρείες σε κάμερες αυτού του είδους.

Το Vivo X100 Pro έχει πλέον το νεότερο Custom V3 Chip της εταιρείας που επεξεργάζεται τα δεδομένα από τις κάμερες αυτές, αλλά όπως πάντα και το ξεχωριστό Zeiss Mode για πιο “φυσικές” φωτογραφίες.

Η οθόνη του Vivo X100 Pro είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή τεχνικά αλλά και στην πράξη. Η διαγώνιος είναι στις 6.78 ίντσες και η ανάλυση της στα 2800×1260 Pixels, ενώ είναι φυσικά ένα AMOLED Panel με δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού ανανέωσης ανάμεσα σε 1 και 120Hz. Είναι όμως και ένα τουλάχιστον θεωρητικά πολύ φωτεινό Panel που μπορεί να φτάσει έως τα… 3.000nits φωτεινότητας.

Στο εσωτερικό του Vivo X100 Pro βρίσκεται ο νεότερος και σημαντικά πιο ισχυρός Dimensity 9300 επεξεργαστής της Mediatek με επιδόσεις που ξεπερνούν οτιδήποτε θα χρειαστεί κανείς τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια για κάθε είδους χρήση. Η απόδοση του τελικά είναι σημαντικά πιο σταθερή από ότι φάνηκε αρχικά, και βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αυτή του αντίστοιχα νέου Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.

Τέλος, το X100 Pro έχει και μια μεγαλύτερη μπαταρία στο εσωτερικό του με χωρητικότητα 5.400mAh ενώ φορτίζει και με 120W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights