Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Google Pixel 8 PRo: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ 5G !

Google Pixel 8 PRo: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ 5G !

απο Kostas Gliatiotis

To Pixel 8 Pro, το Pixel 8 και τα προηγούμενα Pixel 7, Pixel 7 Pro με την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου έχουν πλέον ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 5G και στα τρία Ελληνικά δίκτυα. Μαζί με αυτό, λειτουργεί πλέον και το VoLTE στην Cosmote και την Vodafone, ενώ δυστυχώς δεν λειτουργεί ακόμα στην Nova (πρωην Wind).

Δυστυχώς όμως, το wi-fi calling συνεχίζει να μην λειτουργεί σε κανένα από τα τρία Ελληνικά δίκτυα προς το παρόν, και δεν προσφέρει την δυνατότητα δρομολόγησης των κλήσεων μέσω ενός ασύρματου δίκτυου σε σημεία με προβληματική κάλυψη από το δίκτυο κινητής.

Η αναβάθμιση του Δεκεμβρίου προσθέτει μερικές ακόμα δυνατότητες στο Pixel 8 Pro, όπως το Video Booster. Δυστυχώς όμως και αυτό, λειτουργεί μόνο Online, αφού δεν επεξεργάζεται το Pixel 8 Pro το βίντεο. Γίνεται Upload σε server της Google, και μετά από αρκετές ώρες, ανάλογα και με το είδος του βίντεο, επιστρέφει στη συσκευή το αποτέλεσμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Alexandros 09/04/2024 - 10:57

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα – παρακολούθησα το βίντεο αλλά δεν κατάλαβα πώς γίνεται αυτό; Είμαι με την Cosmote και δεν τα καταφέρνω…

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights